Vzpoura missek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vzpoura missek!

Kateřina Sokolová je naštvaná, že ji nevzali do Ameriky.
Kateřina Sokolová je naštvaná, že ji nevzali do Ameriky. (Aha! – Marek Pátek, Josef Mašek, Alexandr Malachovský)

PRAHA – Vzpoura missek! Krásky ze soutěží Česká miss a Miss ČR se vzbouřily! Už je totiž pěkně štve přístup jejich šéfů, kteří se občas chovají jako sloni v porcelánu.

Miss ČR: Kateřině Sokolové vadí, že ji nepozvali do Las Vegas
Česká miss: Michaela Maláčová prý svoje svěřenkyně odírá z kůže

Vzpoura missek! Krásky ze soutěží Česká miss a Miss ČR se vzbouřily! Už je totiž pěkně štve přístup jejich šéfů, kteří se občas chovají jako sloni v porcelánu. Loňská vítězka Katka Sokolová (18) totiž nemůže Miloši Zapletalovi (64) odpustit, že ji jako jedinou nevzal na soustředění v Las Vegas, a Maláčová si zase u svých schovankyň účtuje nehorázné marže!

Kateřina Sokolová zuří! Miloš Zapletal ji nevzal do Las Vegas na soustředění missek. Stále ještě úřadující Miss ČR je členkou poroty, a přestože většina porotců včetně loňské královny krásy Taťány Kuchařové cestu za oceán absolvovala, letošní miss musela zůstat doma. „Vůbec netuším, proč mě nevzali,“ řekla deníku Aha! rozzlobená Sokolová.

Jaký je problém mezi Zapletalem a Miss ČR Kateřinou Sokolovou? „Nevím, samozřejmě mě to mrzí. Mám teď sice nějakou práci a budu brzy maturovat, ale myslím si, že by se to dalo nějak skloubit s tou cestou do Ameriky. Bohužel mě nikdo nepozval,“ stěžovala si Kateřina. „Do Vegas jela pouze odborná porota, která má dívky něco naučit. Nikdy s námi na soustředění nejezdily bývalé missky, a to se týká i Katky. To, že jela Taťána, je zcela něco jiného, stala se takovou jakousi učitelkou a pro holky byla velkým přínosem,“ vysvětlila neúčast Sokolové asistentka Miloše Zapletala Kovářová.

A přestože už včera letošní finalistky soutěže krásy přiletěly, Sokolová stále nemůže pochopit podivný Zapletalův postoj vůči ní. Ani na ředitelce konkurenční České miss Michale Maláčové nenechaly její svěřenkyně nit suchou. „Čas od času nám zprostředkuje přehlídky, na kterých se můžeme projít po molu. Jenomže zatímco my si odneseme maximálně dva a půl tisíce, ona si nechá dalších pět za zprostředkování,“ smutní jedna z missek, které nepostoupily do elitní šestice. Michaela Maláčová však její stížnosti odmítá. „Bylo by bezva, kdyby to tak bylo, jenže není,“ odpověděla nám Maláčová v textové zprávě.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.