Vladimír Dlouhý: Žije s maminkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vladimír Dlouhý: Žije s maminkou!

Blanka Bohdanová přemýšlí, jak má tarotové karty vykládat.
Blanka Bohdanová přemýšlí, jak má tarotové karty vykládat. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zamindrákovaný nesamostatný člověk, neschopný navázat normální vztah se ženou. Přesně to je nová role pro herce Vladimíra Dlouhého (49), který v novém filmu Jaroslava Brabce dokonce stále bydlí s maminkou – Blankou Bohdanovou (77).

Zamindrákovaný nesamostatný člověk, neschopný navázat normální vztah se ženou. Přesně to je nová role pro herce Vladimíra Dlouhého (49), který v novém filmu Jaroslava Brabce dokonce stále bydlí s maminkou – Blankou Bohdanovou (77).

„Jedná se o film z ukrajinského prostředí, který je občas úsměvný, ale především hodně depresivní,“ přiznává režisér Brabec, který v předělech mezi jednotlivými scénami přemýšlí, jak svůj nový film pojmenuje. Jisté je totiž zatím jen to, že snímek s pracovním názvem Do Česka by měl na České televizi běžet ještě letos. „Natáčení je moc příjemné,“ pochvaluje si náladu i Bohdanová, která v roli maminky musí bojovat s nenadálými situacemi. Když chtěla v jedné scéně vykládat věštecké karty, musel se sejít celý filmový štáb, aby dal hlavy dohromady a přišel na to, jak se to vlastně dělá.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.