Bouček a Slovenka: Jak jsme opili a řekli si: Vezmeme se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bouček a Slovenka: Jak jsme opili a řekli si: Vezmeme se!

Libor Bouček se svojí nastávající Marianou Ďurianovou.
Libor Bouček se svojí nastávající Marianou Ďurianovou. (: TV Prima)

PRAHA – Moderátor Libor Bouček (25) se bude ženit! Jeho vyvolenou je o čtyři roky starší slovenská kráska, moderátorka televize Markíza Mariana Ďurianová (29). Svatba už je naplánována do nejmenších detailů, které se ale snaží Bouček před novináři utajit.

Nejstřeženější je pak termín, kdy se veselka odehraje. Nedělní Aha! ale datum Boučkovy svatby zná!

„Řeknu vám pouze, že svatba bude letos v sobotu. Kterou sobotu? To už vám neřeknu,“ odbývá Bouček všechny novináře. „Chci, aby to byla svatba, na které budou jen naše rodiny a nejbližší přátelé. Novináře tam nechceme,“ vysvětluje Bouček své mlžení. Jenže Nedělní Aha! zná přesný termín už nyní. Podle informací, které máme k dispozici přímo z nejbližšího Boučkova okolí, bude svatební sobotou ta, která připadá na 1. července. „Nemůžu to potvrdit ani vyvrátit,“ říká budoucí novomanžel.

Veselka se bude konat v Čechách, pravděpodobně v Praze nebo jejím blízkém okolí. „Na Slovensku to nebude určitě,“ přiznává Bouček. Další věc, o které je ještě moderátor ochotný něco prozradit, jsou jeho svatební šaty. „Budou bílé, tedy spíše světlé – odstín champagne. A šaty nevěsty? Jsem pověrčivý, takže je až do obřadu nesmím vidět,“ dodává Bouček.

Láska Boučka a Ďurianové se odehrává podle hodně svižného scénáře. Na konci loňského roku se ještě neznali. Pak je ale na jedné párty na Slovensku seznámila Zuzana Belohorcová. „Jenom mi řekla: Libore, tohle je Mariana, se kterou si budeš určitě rozumět,“ vzpomíná Bouček. Ještě ten večer, kdy se seznámili, ohlásil Bouček a Ďurianová zasnoubení. „Dali jsme si pár panáků a řekli si, proč se nezasnoubit. Dokonce nám tam hned zahráli i sólo pro snoubence,“ říká moderátor. „Jenže ráno jsem se vzbudil a zjistil jsem, že nemám na svou snoubenku ani telefonní číslo. To jsem nakonec vymámil ze Zuzany Belohorcové, které jsem ale před tím musel napsat 170 esemesek, kde jsem jí vyhrožoval fyzickou likvidací, pokud mi to číslo nedá,“ se smíchem rekapituluje.

Relativně krátkou dobu, po kterou se oba milenci znají, nepovažuje Bouček za komplikaci: „Ony tři měsíce bláznivé zamilovanosti už uplynuly. A já jsem přesvědčen, že Mariana je žena, se kterou chci strávit zbytek života. Proto nevidím důvod, proč bychom měli se svatbou čekat. Jsem konzervativní, takže si myslím, že když se dva lidé milují, tak by se měli vzít.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.