Gottův supermejdan: Karel chtěl oslovit tchána... A pak začala mela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Gottův supermejdan: Karel chtěl oslovit tchána... A pak začala mela

Manželé Karel a Ivana Gottovi s dcerou Charlottkou.
Manželé Karel a Ivana Gottovi s dcerou Charlottkou.

PRAHA (kre) – Karel Gott (68) vyvolal paniku na vlastní svatební hostině. „Dojde na pěsti? Co se bude dít?“ přemýšleli vyděšení hosté, kterých se sjelo na oslavu okolo sedmdesáti.


> Pláč
> Škrcení babičky
> Další žádost o ruku
> A zmatený syn Bartošové

Kliknutím zvětšeteDeníku Aha! se podařily zjistit všechny podrobnosti o tajném supermejdanu v Průhonicích.

Řidič Olda málem uškrtil babičku Ivany. Malá Charlotta padla únavou – následoval pláč. Karel po letech oslovil svého tchána! A jak to celé probíhalo? Kliknutím zvětšeteNajednou vystoupil Gott na pódium a vyzval otce Ivany, aby ho následoval. Petr Macháček (59) v obavách, že dojde k souboji, jen ztěžka přistupoval k Mistrovi. Kliknutím zvětšetePo chvíli si však oddechl. „Zeťák mě konečně požádal o ruku dcery,“ přiznal exkluzivně deníku Aha! otec Ivany (31), který žije v Opavě. Pozdě, ale přece. Karel Gott (68) se k tak důležitému kroku odhodlal až poté, co se s Ivankou oženil v Las Vegas. „Jestli si tykáme? Už řadu let, vždyť se známe s Karlem takovou dobu, všechno je dneska tak, jak má být,“ rozplýval se na svatebním tajném supermejdanu Macháček. Kliknutím zvětšeteŠok zažila babička Ivanky, jež musela na cestě domů z Průhonic čelit útokům osobního řidiče Oldy. Když ji totiž poutal do pásů, málem při tom postarší dámu uškrtil. A zatímco Artur Štaidl odjížděl se svým tatínkem šťastný a lehce zmatený, Charlottka Gottová už únavou nemohla ani chodit a při odchodu domů plakala babičce Blance v náručí. Prostě oslava, jak má být!

Více čtěte zde


Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.