Manželé Gottovi: Supertajná oslava! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Manželé Gottovi: Supertajná oslava!

První foto s bříškem! Ivana Gottová je už v pátém měsíci těhotenství. A její rostoucí bříško bylo patrné i při včerejším odchodu z kadeřnictví.
První foto s bříškem! Ivana Gottová je už v pátém měsíci těhotenství. A její rostoucí bříško bylo patrné i při včerejším odchodu z kadeřnictví.

PRAHA/PRŮHONICE (mac) – Dvě a půl hodiny strávila včera dopoledne těhotná Ivana Gottová (31) u kadeřníka! Proč? Kvůli supertajnému svatebnímu mejdanu.


Ivana si zašla ke kadeřnici a pak...

PRAHA/PRŮHONICE (mac) – Dvě a půl hodiny strávila včera dopoledne těhotná Ivana Gottová (31) u kadeřníka! Proč? Kliknutím zvětšeteKvůli supertajnému svate- bnímu mejdanu, který večer s manželem Karlem Gottem (68) pořádali pro nejbližší přátele v luxusní průhonické restauraci Tvrz!

Mistr se snažil datum, hodinu i místo konání mejdanu vehementně utajit a na restauraci nechal dokonce vylepit oznámení, že je zavřeno kvůli natáčení filmu. Kliknutím zvětšeteDeník Aha! jej přesto v podniku, kam na zálety chodil i prezident Václav Klaus, vyslídil! Gott, který se tajně oženil už začátkem ledna v Las Vegas, tak splnil slib; svým přátelům vše vynahradil impozantní oslavou, která se protáhla až dlouho do noci!

Kliknutím zvětšeteMezi prvními hosty přijela na honosnou slavnost Ilona Csáková, Jiřina Bohdalová nebo Helena Vondráčková s manželem Martinem Michalem. K slavnostní tabuli pak zasedli mimo jiné Petr Salava, Karel Šíp, Hana Zagorová, Ladislav Štaidl se synem Arturem a František Janeček s dcerou Alicí. Kliknutím zvětšetePro Ivanu Gottovou však den začal už v 8.45 ráno, kdy ji řidič Olda Havránek přivezl do kadeřnictví. Odtud se Ivana odebrala domů, aby se připravila na svůj svatební mejdan začínající úderem páté hodiny odpolední. Kliknutím zvětšete

Místo jeho konání bylo více než romantické. Restaurant o sedmdesáti místech u stolů je umístěn na břehu potoka Botiče s výhledem na věž průhonického zámku a jeho interiéru dominuje Kliknutím zvětšetevysoký krov z pískovaných trámů a mořská akvária. Před akváriem s živými humry je výstava denně čerstvých zachlazených ryb – Kliknutím zvětšeteGottových milovaných, které si hosté mohli vybrat ke konzumaci.



Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.