Dcera Anny Šiškové: Nvotová má druhou matku v Indii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dcera Anny Šiškové: Nvotová má druhou matku v Indii!

Starší dcera Dorota Nvotová (vlevo) s mámou Annou Šiškovou moc času netráví, zato mladší Terezka je takový maminčin miláček.
Starší dcera Dorota Nvotová (vlevo) s mámou Annou Šiškovou moc času netráví, zato mladší Terezka je takový maminčin miláček.  (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Že by Anna Šišková (47) zklamala jako matka? Její starší dcera Dorota Nvotová (25) si našla druhou mámu v Indii! Dokonce tam má celou náhradní rodinu, která ji přijala za svou, a taky tam potkala současnou lásku – Angličana Patrika. „Ta rodina mě přijala, patřím do ní, jezdím tam velice často,“ řekla deníku Aha! Nvotová.

A co na to její vlastní matka? „Pořád je někde na cestách, má prostě cestovatelského ducha v sobě a já s tím nic nenadělám. Teď se tady alespoň chvíli zdrží, protože propaguje poslední film. Kromě toho píše do novin, kde má svou pravidelnou rubriku – má sloupky hned vedle pana Lasici,“ řekla pyšná matka Anna Šišková.

Dorota však nemá v plánu zůstat v Čechách dlouho. „Teď budu propagovat film a v květnu chci zpátky do Indie. Tady mě nic nedrží. A že by mě to tady zrovna bavilo…“ naznačila Dorota svůj brzký odjezd do Indie. Alespoň že mladší dcera Tereza svou matku zatím nemá v plánu opustit. „Terezka točí dokumenty, je režisérka. Dokonce jsme si spolu zahrály ve slovenském filmu Malé oslavy. Hrály jsme matku a dceru, takže to šlo lehce,“ dodala Šišková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.