Artur vzkazuje Bartošové: Mámo, už tě nechci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Artur vzkazuje Bartošové: Mámo, už tě nechci!

Artur Štaidl
Artur Štaidl

PRAHA/DUBAJ – Trauma, ze kterého se křehká dětská dušička bude dlouho vzpamatovávat. „Mámo, probuď se,“ prosí malý Artur Štaidl (11) a třepe svojí mámou Ivetou Bartošovou (42). Ta nereaguje, alkoholem ztěžklý mozek jí to nedovoluje.

Poslední vzpomínka: Iveta opilá na posteli, on pláče na podlaze

Trauma, ze kterého se křehká dětská dušička bude dlouho vzpamatovávat. „Mámo, probuď se,“ prosí malý Artur Štaidl (11) a třepe svojí mámou Ivetou Bartošovou (42). Ta nereaguje, alkoholem ztěžklý mozek jí to nedovoluje. Jen nečinně leží v posteli a opile mžourá... Alespoň takto tvrdě popisuje poslední Arturovy dny s matkou blízký přítel Ladislava Štaidla (62), jemuž se měl Artík s otřesným zážitkem svěřit. Otec je šťastný, že mu soud konečně svěřil syna do péče, a ulevilo se i synovi. Ten už prý k mámě nechce. Alespoň ne teď. A Iveta? Z Dubaje, kam se odletěla ukrýt, posílá vzkaz! „Arture, přileť! Jestli ne, budu smutná!

Artur podle informací deníku Aha! ví, že byl přidělen otci, je v pořádku a s tímto opatřením souhlasí. „Poté, co v posledních dnech s často opilou matkou prožíval, je to pro něho vysvobození,“ sdělil Aha! Štaidlův blízký přítel. Dodal také, že Iveta často trávila celé dny opilá v posteli a Artur byl v podstatě bezprizorní. Ladislav Štaidl se opět odmítl k celé záležitosti vyjádřit. „S ohledem na Artura se odmítám o této citlivé záležitosti v tisku jakkoliv vyjadřovat. Pokud mě někdo v souvislosti s touto kauzou přímo citoval, nepsal pravdu,“ sdělil.

Artur šel tento týden v pátek po čtyřech dnech poprvé do školy. Důvodem jeho týdenní absence byla podle Štaidlova okolí obava jeho otce z únosu do Dubaje. Bál se prý, že se Iveta se synem již nevrátí a v podstatě by neměl šanci zadržet Artura ani na letišti. Utvrdilo ho v tom i sdělení Ivetina manažera Ivana Rösslera, který v tisku prohlásil, že Iveta Bartošová má pouze jednosměrnou letenku. „Láďa nikdy nebyl proti tomu, aby se Iveta s Arturem stýkala. Stejně uvažuje i do budoucna. Pokud bude Iveta v pořádku a skončí s alkoholem, nebude jí ve styku se synem bránit,“ tvrdí Štaidlův přítel, který si nepřál být jmenován.

A co na to Iveta? Ta z Dubaje vydala prohlášení.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.