Faltýnová v slzách: Bráchovi amputují nohu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Faltýnová v slzách: Bráchovi amputují nohu!

Petra Faltýnová
Petra Faltýnová (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Amputace nohy! Nic jiného se teď nehoní hlavou modelce Petře Faltýnové (29). „Je mi zle, musím pořád myslet na svého bratra. Budou mu muset amputovat nohu,“ svěřila se deníku Aha! zdrcená Petra, bývalá přítelkyně hokejisty Martina Ručinského.

Amputace nohy! Nic jiného se teď nehoní hlavou modelce Petře Faltýnové (29). „Je mi zle, musím pořád myslet na svého bratra. Budou mu muset amputovat nohu,“ svěřila se deníku Aha! zdrcená Petra, bývalá přítelkyně hokejisty Martina Ručinského.

„Brácha na něco šlápl, nevěnoval tomu patřičnou péči, tkáň mu začala odumírat, dostalo se to až ke kosti a teď už se s tím nedá vůbec nic dělat. Uříznou mu nohu, je to hrůza,“ dodala druhá vicemiss ČR roku 1998, která se trápí, že bratrovi Michalovi (27) bohužel nemůže nijak pomoct.

A Petra se teď ze svého smutku nemá ani komu vyplakat na rameni. Posledním mužem v jejím životě byl podnikatel Simon Štekl a spekulace o vztahu s Romanem Hajabáčem, majitelem modelingové agentury, Faltýnová v úterý důrazně vyvrátila. „Nikoho nemám. Byla jsem pozvaná na jednu akci, ať prý přijdu s přítelem. Jenže s kterým, když žádného nemám,“ dušovala se modelka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.