Módní veletrh Styl a Kabo - Holubová neumí s mobilem... Nepřispěla na charitu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Módní veletrh Styl a Kabo - Holubová neumí s mobilem... Nepřispěla na charitu!

Evě Holubové, která večer moderovala, stávkoval mobil.
Evě Holubové, která večer moderovala, stávkoval mobil. (pro Aha! – Igor Zehl)

BRNO – Zatímco Jiřina Bohdalová (76), Radek John (53) i Michaela Maláčová (36) přispěli dárcovskou SMS na charitu, Eva Holubová (48) nedala nic! Ne že by nechtěla, ale technika jí nepřála. Z mobilu ne a ne esemesku odeslat! Slavnostní zahájení módního veletrhu Styl a Kabo si nenechala ujít ani Agáta Hanychová (22), která opět špulila rty jako »kačer«. Plastika horního rtu nezabrala!

V úterý večer se na brněnském výstavišti rozjela pěkná dámská jízda. Všechny z pozvaných žen totiž dorazily bez pánského doprovodu. Partner Michaely Maláčové Zdeněk Bakala asi doma hlídal děti, Agáta Hanychová přijela bez Marka a Livia Klausová zřejmě svému muži ani neměla odvahu říct, aby ji do Brna doprovodil. Jen několik dnů před další prezidentskou volbou by si Klaus přehlídku určitě neužil.

To Jiřina Bohdalová a Kateřina Neumannová své pány měly. Bohdalová se celý večer nehnula od Radka Johna a lyžařku Neumannovou dostal na starost manažer veletrhů Kabo Martin Paul. Jeho úkolem bylo celý den plnit veškerá přání Kateřiny a večer ji doprovodit na slavnostní zahájení.

První přehlídku po návratu z Ameriky absolvovala Simona Krainová, dlouho se ale nezdržela. Hned ráno ji totiž čekal rozhovor na Frekvenci 1, kam ji pozvali do Křížového výslechu Luboše Xavera Veselého. Večer strávený na molu a noční cesta z Brna do Prahy modelku vyčerpaly natolik, že do studia raději přijela s černými brýlemi. Únava se projevila i na jejím hlasu, protože při živém rozhovoru chraptěla.


Video Evy Holubové z filmu Knoflíkáři:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.