Hokejista Bednář: Dal kopačky Zeťové! Chtěl Hadašovou, tak jí nechal zvětšit prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hokejista Bednář: Dal kopačky Zeťové! Chtěl Hadašovou, tak jí nechal zvětšit prsa!

Miss Hadašová má nová prsa i milence!
Miss Hadašová má nová prsa i milence! (Aha! – Marek Pátek, Dalibor Puchta)

PRAHA – Zpěvačka Helena Zeťová (28) dostala kopačky! Její přítel, hokejista Jaroslav Bednář (30) ji opustil kvůli missce Lucii Hadašové (21)! A té nechal zvětšit prsa!

„Na otázku, jestli chodím s Jardou Bednářem, vám neodpovím ano ani ne. Nechci to prostě vůbec komentovat,“ snažila se vykroutit Hadašová, když jsme se jí zeptali. Jenže jejich vztah prý trvá už od září! Tehdy se Hadašová seznámila s Bednářem během focení pro Playboy a nezůstalo jen u pohledů.

„Jenže Bednář se bál reakce své tehdejší přítelkyně Zeťové, která je známá jako pořádná ranařka, a tak vztah s Hadašovou tajil. Teď už se s Helenou rozešel a s Hadašovou se chlubí kamarádům,“ potvrdil nám jeden z hokejistových přátel. Právě Bednář byl údajně také jedním z hlavních důvodů, proč si Hadašová nechala nedávno udělat umělé čtyřky. „Jardovi se líbila umělá prsa, která měla jeho bývalá přítelkyně Dara Rolins, a tak je nechal udělat i Lucce,“ dodal náš zdroj.

14.2.2008


Klip Heleny Zeťové:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.