Sexbomba Aichmajerová - Odmítla Čecha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sexbomba Aichmajerová - Odmítla Čecha!

Eva Aichmajerová se rozhodla Čechovu nabídku hrát v Dívčí válce odmítnout.
Eva Aichmajerová se rozhodla Čechovu nabídku hrát v Dívčí válce odmítnout. (Milan Hladil, Foto Aha! – Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Sexy moderátorka Eva Aichmajerová (29) se měla stát novou hvězdou divadelní hry Dívčí válka Františka Ringo Čecha a jeho Prozatímně osvobozeného divadla! Čech totiž udělal ve své divadelní společnosti čistku, a tak někteří herci v čele s Uršulou Klukovou dostali padáka. Jenže Aichmajerová jej odmítla!

„Nabídku hrát ve hře Dívčí válka jsem dostala, dokonce jsem měla na výběr dvě role, ale nedohodli jsme se na určitých podmínkách, proto jsem odmítla,“ řekla deníku Aha! Aichmajerová.

Ovšem na jakých podmínkách se s Mistrem nedohodla, už odmítla upřesnit. „Víc se k tomu nechci vyjadřovat,“ pouze dodala. Chtěl snad po ní Čech tzv. ústní zkoušku? Ta podle některých bývalých aktérek jeho divadla spočívala v tom, že mu uchazečka poskytla orální sex. To v minulosti veřejně přiznala například Alena Šeredová, která od Ringovy ústní zkoušky vyděšeně utekla.

A co na to Čech? „Běžte všichni do pr...e!“ řekl nám včera do telefonu a zavěsil.

V Čechově Dívčí válce hraje i bývalá pornostar a dnes zpěvačka Ester Ládová a místo Evy Aichmajerové nakonec angažoval černou zpěvačku Nancy, finalistku reality show VyVolení.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.