Stašová & ženatý Dušek: Milenci? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Stašová & ženatý Dušek: Milenci?

Jaroslav Dušek se vedl se Simonou Stašovou na ulici za ruku, když šli na oběd.
Jaroslav Dušek se vedl se Simonou Stašovou na ulici za ruku, když šli na oběd. (Aha! – Marek Pátek, Showpix)

PRAHA – Dlouholetí kamarádi herečka Simona Stašová (52) a Jaroslav Dušek (46) se vodí za ruku. Přerostlo snad jejich kamarádství v něco víc? Když si totiž vyrazili na oběd, drželi se, jako by snad ani nebyli kamarádi, ale partneři. U Stašové by na tom nebylo nic tak zvláštního, ale co zadaný herec! Dal snad ženatý Dušek kopačky manželce Ivetě?

  • Ruku v ruce šli na oběd

„Nechci, abyste mi tu otázku vůbec pokládala,“ řekla deníku Aha! Simona Stašová, která asi tušila, o co půjde. „Od tohoto se absolutně distancuji,“ dodala vzápětí.

Už na nedávné tiskové konferenci k filmu Kukačky se k sobě Stašová a Dušek tulili, jako by byli manželé i ve skutečnosti a nejen na plátně. Stále se chichotali a hladili. „Musíme být přece přesvědčiví, ne? Zkrátka jsme manželé,“ smáli se. A přesvědčiví byli až moc, a to nejen na tiskovce, ale i v pražské Myslíkově ulici, kde si společně vykračovali do jedné z tamních restaurací.

„Jsou to kamarádi, tak není divu, že spolu někdy vyrazí na oběd. Jarda je tak poslušný a věrný manžel, že by si nikdy nic s jinou ženou nezačal,“ řekl deníku Aha! člověk, který Duška dobře zná.

Komik a herec Jaroslav Dušek je už dlouho ženatý s manželkou Ivetou, která je také herečka. Mají dvě děti – Martina a Agátu. Jestli šlo jen o přátelské sevření nebo i o něco víc, k tomu se bohužel moderátor letošního ročníku Českého lva nevyjádřil. Nejdříve zuřivě telefonoval a měl stále obsazeno a pak si vypnul mobil. Že by mu to poradila Simona Stašová, dcera Jiřiny Bohdalové?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.