Bartošová na psychiatrii! Znovu má sebevražedné stavy! A pak... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bartošová na psychiatrii! Znovu má sebevražedné stavy! A pak...

PRAHA/UHŘÍNĚVES – Zpěvačka Iveta Bartošová (42), která se teprve nedávno vrátila z léčení své závislosti na alkoholu a prášcích, je znovu v péči psychiatrů! A znovu prý lítá v sebevražedných stavech!


> Je v nemocnici, na tajném místě!
> Včera večer vydala prohlášení!

Jen pár desítek minut před sobotním večerním předáváním ankety Deska roku, kde měla zpívat, se Bartošová v zákulisí nervově zhroutila a byla převezena do nemocnice! A deníku Aha! se podařilo zjistit, že už dva dny před tím navštívila psychiatra Jana Cimického (59)! „Nevyvrátím vám to, ale říkat k tomu nic nebudu. Situace okolo ní je smutná,“ přiznal včera Cimický.

„Zničehonic zkolabovala. Když se probrala, třásly se jí ruce a byla úplně bledá,“ řekl deníku Aha! jeden z pořadatelů sobotní akce Deska roku. „Ano, je hospitalizována v nemocnici,“ potvrdil pak večer šéf ankety Petr Šiška.

A její hospitalizace rozhodně nebude záležitost několika dní! Během neděle totiž do domu Bartošové její kamarádka a Arturova chůva Golda přijela vyzvednout některé osobní věci, aby jí je převezla do nemocnice. „V současné době je Iveta hospitalizována na místě, které nebude zveřejněno,“ tvrdí její manažer Ivan Rössler. Podle informací z jejího okolí je Bartošová psychicky opět na úplném dně, doslova na lopatkách, nemá se o koho opřít. „Znovu lítá v sebevražedných stavech,“ dodává náš zdroj a bojí se nejhoršího.

Prohlášení Ivety Bartošové čtěte zde...


Autor: VOJTĚCH KRISTEN, PETR MACEK
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.