Iveta Bartošová: Kolaps v divadle! Ale… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Iveta Bartošová: Kolaps v divadle! Ale…

Iveta Bartošová včera zkolabovala, prý byla i v bezvědomí.
Iveta Bartošová včera zkolabovala, prý byla i v bezvědomí.

PRAHA (vt) – Měl to být její velký comeback. A také jedna z posledních šancí dokázat, že se s ní stále ještě dá počítat. Jenže Iveta Bartošová (41) včera na Desce roku v pražském Divadle Hybernia nakonec nevystoupila!


> Bezvědomí, hospitalizace
> Jenže: Něco tady nehraje...!

Těsně před přímým televizním přenosem zkolabovala a prý ji odvezla záchranka!

Temné obavy organizátorů se tak naplnily. Báli se nespolehlivosti psychicky labilní zpěvačky, která se už několikrát pokusila o sebevraždu a teprve nedávno se vrátila z léčebny, kde byla kvůli závislosti na alkoholu a prášcích. Vždyť i z účasti na předvánočním koncertu Královen muzikálu se omluvila na poslední chvíli. „S Ivetou je to tak půl na půl, že dorazí!“ krčil ještě v pátek rameny Petr Šiška, šéf soutěže Deska roku.

Včera ráno ale Bartošová absolvovala bez problémů v Divadle Hybernia generálku. V půl sedmé večer, 90 minut před začátkem přímého přenosu, se to ale stalo… Zničehonic prý v zákulisí zkolabovala, údajně byla i v bezvědomí. „Přijela pro ni záchranka. Žádný alkohol lékaři nezjistili,“ řekl jeden z pořadatelů. „Ano, je hospitalizována v nemocnici,“ potvrdil pak i Petr Šiška. „Bohužel v tuto chvíli nevím žádné podrobnosti,“ dodal pozdě večer manažer Bartošové Ivan Rössler.

Na předávání hudebních cen měla Bartošová zazpívat svoji zbrusu novou písničku od Pavla Holého »Já svý křídla mám«. „Dva dny ji usilovně zkoušela, možná to bylo z přepracování,“ snažil se o vysvětlení kolapsu Pavel Holý.

Jenže – tady něco nehraje! „Z Divadla Hybernia jsme nikoho neodváželi,“ řekla večer Aha! mluvčí pražské záchranky Jiřina Ernestová…


Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.