Vendula Svobodová: Skandál při dražbě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vendula Svobodová: Skandál při dražbě

Vendula Svobodová
Vendula Svobodová (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA (kre) – „Nechtěla jsem žádnou dražbu,“ prohlásila rozmrzele Vendula Svobodová (35) těsně po aukci na pátečním honosném večírku jedné soukromé společnosti, jejíž výtěžek šel nadaci Kapka naděje.


Shrábla peníze a utekla!

Kliknutím zvětšeteVendula čekala asi rovnou šek na peníze! Na náladě jí nepřidalo, že dražitelé byli při přihazování částek hodně vlažní. Kapka naděje tak získala »jen« 126 000 Kč. Hned po dražbě Vendule navíc někdo zavolal tele- fonem a ona rychle nasedla do auta a uháněla jinam. „Prostě jen sebrala prachy a byla pryč. Tohle se nedělá,“ komentoval to nakvašeně jeden z přítomných hostů. Nejen peníze z dražby obrazů malířky a módní návrhářky Hany Zeman však putovaly na účet Kapky naděje. I všechny modelky, které šaty Hany Zeman převáděly, se zřekly honoráře ve prospěch charity.

Velkým překvapením na molu byla loňská Česká Miss Lucie Hadašová. Kliknutím zvětšeteAčkoliv si nedávno nechala zvětšit svá ňadra skromné velikosti číslo jedna na »trojky«, v šatech s velkým dekoltem jako by se její vylepšená prsa úplně ztratila. „Lucka si asi dnes zapomněla silikony doma,“ komentovali to s úsměvem přítomní hosté. Co do velikosti ňader byla bez diskuse jedničkou modelka Hana Mašlíková, její umělé »čtyřky« nešlo prostě přehlédnout.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.