Bočanová přiznala lásku k ženě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bočanová přiznala lásku k ženě!

Mahulena Bočanová, moderátorka Top Star magazínu, se přiznala ke své nové lásce.
Mahulena Bočanová, moderátorka Top Star magazínu, se přiznala ke své nové lásce.

PRAHA – Moderátorka Mahulena Bočanová (40), kterou každou středu diváci Primy sledují v pořadu Top Star, se vyznala ze své nové lásky! A překvapivě se jedná o ženu.


„Miluju Lucinku,“ říká Mahulena a myslí tím Lucii Březovskou (40). Co je Březovská zač, že natolik okouzlila slavnou moderátorku a herečku?

Lucinka vystupuje právě v Mahulenině Top Star magazínu jako střelená reportérka, která zcela nepředvídatelným způsobem zpovídá české celebrity na různých večírcích. „Lidé mohou Lucinku buď milovat, nebo nenávidět. Já ji miluju,“ směje se Mahulena.

Lucinka například v jednom z dílů lákala herce Josefa Poláška na toaletu za účelem společného sexu. Polášek se nejprve marně vymlouval, že je ženatý, až nakonec Lucince slíbil, že tedy za ní na záchod dorazí, jen co dopije pivo. Objevily se spekulace, že Bočanová Lucinku příliš nemusí právě proto, že na sebe strhává veškerou pozornost. To ale Mahulena vylučuje. „Fakt se u jejích reportáží skvěle bavím,“ říká. I díky Lucince se tak Top Star magazín těší velkému zájmu televizních diváků. Každou středu večer jej na Primě sleduje téměř milion lidí.

Kliknutím zvětšete


Autor: Ivoš NOVÁK
Foto Aha! – David Kundrát, TV Prima

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.