Ivana Jirešová: Nemám ponětí, kde je dcera! Táta: Jsme na dovolené, dcera je šťastná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ivana Jirešová: Nemám ponětí, kde je dcera! Táta: Jsme na dovolené, dcera je šťastná!

Ivana Jirešová se už nemůže dočkat, až bude mít Sofii u sebe.
Ivana Jirešová se už nemůže dočkat, až bude mít Sofii u sebe. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Válka o dceru Ivany Jirešové (31) se táhne už více než rok a je velmi těžké zjistit, zda je v právu její otec, či matka! V těchto dnech spor opět nabral na obrátkách, protože soud již učinil rozhodnutí o tom, kdo a jak má mít dceru u sebe.

Válka o dceru Ivany Jirešové (31) se táhne už více než rok a je velmi těžké zjistit, zda je v právu její otec, či matka! V těchto dnech spor opět nabral na obrátkách, protože soud již učinil rozhodnutí o tom, kdo a jak má mít dceru u sebe.

„Nemám vůbec ponětí, kde je,“ řekla včera zdrcená Jirešová. „Na základě soudního rozhodnutí už jsem ji měla mít toto úterý a čtvrtek, jenže podle informací, které mám, si její táta Ondřej rozsudek zatím nevyzvedl, tím pádem rozsudek nenabyl právní moci a já nemůžu nic dělat. Až si to převezme, klidně si budu moci dojít pro Sofinku s policejním doprovodem,“ tvrdí Jirešová, která je momentálně naprosto bezradná a bude muset počkat do nedělního večera, kdy se Sofie vrátí se svým otcem Ondřejem Höppnerem zpátky do Prahy. Deníku Aha! se podařilo vypátrat, že malá Sofie je v pořádku. Je na dovolené se svým tátou, který tvrdí, že na ni dle zákona má v těchto dnech právo on! Vrchní soud totiž před časem rozhodl o střídavé péči rodičů, kdy se o tříletou dceru starají každý čtrnáct dnů. „Od minulé neděle nejsem v Praze a nevím, jestli mám něco ve schránce nebo nemám. Takže zatím platí to, že ji máme napůl. Čtrnáct dnů u ní a čtrnáct u mě. Dle domluvy ji v neděli v šest hodin večer předám její matce,“ řekl Höppner.

Hádky o dceru už trvají déle než rok a Ivana Jirešová je přesvědčená, že soudní spor rozhodně neskončil. „Určitě ještě budeme mít hodně soudů, než se to celé vyřeší,“ dodala herečka, které nezbývá než čekat, jak tahanice o Sofii dopadnou. Ani jeden z nich si však zřejmě neuvědomuje, že dlouhodobé spory ubližují především malé Sofii.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.