Zárubová zaútočila na Borhyovou: Lucie, do zpráv se nehodíš! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zárubová zaútočila na Borhyovou: Lucie, do zpráv se nehodíš!

Lucie Borhyová patří mezi nejkrásnější televizní moderátorky.
Lucie Borhyová patří mezi nejkrásnější televizní moderátorky. (Aha! – Alexandr Malachovský, TV Prima)

PRAHA – Moderátorka Světlana Zárubová (35), která uvádí zprávy na Primě, přilila další olej do ohně nevraživosti mezi zpravodajstvím Primy a Novy. O největší hvězdě Novy, Lucii Borhyové (29), totiž prohlásila, že se na moderování zpráv nehodí!

Moderátorka Světlana Zárubová (35), která uvádí zprávy na Primě, přilila další olej do ohně nevraživosti mezi zpravodajstvím Primy a Novy. O největší hvězdě Novy, Lucii Borhyové (29), totiž prohlásila, že se na moderování zpráv nehodí!

„Vždycky, když se dívám na Televizní noviny, které Lucie moderuje, tak spíš než o tom, co říká, musím přemýšlet o tom, co má na sobě, jak jí to sluší a tak. Lucie je na moderování zpráv až moc krásná, podle mne se tam proto nehodí,“ říká Zárubová. Přitom Zárubové je v poslední době vytýkáno, že se do své konkurentky až moc stylizuje. Zárubová si nechala zesvětlit vlasy a udělat účes, který je tomu Borhyové až nápadně podobný. „Obecně se dá říci, že nové primácké zpravodajství je vystavěno na tom, co je tolik typické pro Novu. A v tom vidím největší jeho problém. Proč se dívat na kopii, když můžu sledovat originál,“ tvrdí mediální specialista Marek Ditrich.

Zárubová vs. Borhyová

Vlasy
Světlana Zárubová si nechala vlasy prosvětlit a občas i natočit, čímž se velmi přiblížila právě účesům Borhyové. Navíc obě nosí občas vlasy stažené dozadu. Právě v účesu je podobnost obou moderátorek největší.

Postava
Světlana se po porodu dokázala vrátit na původní váhu. Nyní je možná až moc útlá. Lucie měla v minulosti s váhou trochu problémy. Po Bailandu však viditelně zhubla a tuto váhu si drží stále, přesto proti subtilní Zárubové působí mnohem bytelněji.

Poprsí
Sexbomba Lucie Borhyová je známa tím, že svůj dekolt dokáže prostřednictvím vyzývavých výstřihů skvěle prodat. Nedávno dokonce na Krétě nafotila lehce erotický kalendář. Světlana Zárubová na tuto oblast vůbec nesází.

Vyjadřování
V této oblasti jasně dominuje absolventka práv Zárubová. Borhyovou převyšuje i v kultivovanosti projevu. Nekoulí očima, má perfektní výslovnost a skvěle dokáže odhadnout, jak které informace divákům předvést. U Borhyové si lidé často stěžují, že tragické zprávy přednáší s úsměvem a naopak nepříliš významné informace o zatoulaných zvířátkách zase s neúměrně vyděšeným výrazem.


Lucie Borhyová v Bailandu:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.