Pavel Zuna: Vyhrál bitvu! Čeká ho válka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pavel Zuna: Vyhrál bitvu! Čeká ho válka!

Moderátoři v Televizních novinách Novy se k divákům často obracejí zády...
Moderátoři v Televizních novinách Novy se k divákům často obracejí zády... (TV Prima, TV Nova)

PRAHA – Morální vítězství včera oslavili Pavel Zuna (40) a Mirka Čejková (45), jejichž Zprávy na Primě sledovalo téměř milion a půl diváků! Konkurenční Nova, která doposud vysílacímu času od půl osmé vládla svými Televizními novinami, přilákala jen o pouhých dvě stě tisíc diváků více.

Morální vítězství včera oslavili Pavel Zuna (40) a Mirka Čejková (45), jejichž Zprávy na Primě sledovalo téměř milion a půl diváků! Konkurenční Nova, která doposud vysílacímu času od půl osmé vládla svými Televizními novinami, přilákala jen o pouhých dvě stě tisíc diváků více.

„Z tohoto výsledku jsem v příjemném šoku. Moc si vážím toho, že si nás diváci vybrali. Věřím, že nám zůstanou věrní, a já mohu slíbit, že se k nim nikdy neotočíme zády,“ mne si ruce Zuna a naráží tak na zvyk moderátorů Novy otáčet k divákům zády během přímých vstupů.

Nova se ale nehodlá vzdát jen tak, a chystá do boje s Primou nová studia! Válka, která odstartovala v den jejích čtrnáctých narozenin, se tak bude bojovat nejen v zákulisí, ale i divákům pěkně na očích. Nova totiž v nejbližších dnech převlékne kabát a vytasí se s celou řadou nových studií, znělek a dekorací!

Novou podobou se pochlubí Snídaně s Novou, Víkend, Na vlastní oči, Koření a Volejte Novu. „Dekorace a výtvarné sety ve studiu tak dostaly vzájemně provázanou výtvarnou a vizuální formu, která už na první pohled sjednocuje všechny pořady do jedné rodiny,“ těší se ředitel nováckého zpravodajství a publicistiky Martin Ondráček. Co se divákům bude víc líbit, poznáme již za pár dnů.


Nová podoba zpráv Tv Prima:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.