Karel Gott: Stíhá dvakrát za večer! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Karel Gott: Stíhá dvakrát za večer!

Karel Gott přebíhá z večírku, stíhá dokonce dva za večer!
Karel Gott přebíhá z večírku, stíhá dokonce dva za večer!  (Aha! – David Kundrát, www.karelzich.cz)

PRAHA – Karel Gott (68) nestíhá šokovat! Sice se před měsícem oženil, doma má manželku Ivanu (31) a dvouletou dceru Charlotte Ellu, přesto je pořád na cestách. A stíhá i dva koncerty a vystoupení za večer!

Karel Gott (68) nestíhá šokovat! Sice se před měsícem oženil, doma má manželku Ivanu (31) a dvouletou dceru Charlotte Ellu, přesto je pořád na cestách. A stíhá i dva koncerty a vystoupení za večer!

Mistr si nabral tolik práce, že se člověk nestíhá divit, co všechno během jediného dne dokáže ve svých letech zvládnout. Jako příklad slouží tato sobota, kdy večer Gott zazpívá v rámci předávání cen Deska roku. Z přímého přenosu televize Prima, který proběhne v pražském Paláci Hybernia, pak Zlatý slavík odjede na Zlínsko. Pozdě večer ho totiž čeká vystoupení na plese v Uherském Hradišti. „Teď po svatbě si už budu práci pečlivě vybírat, chtěl bych se více věnovat rodině,“ tvrdil Gott po návratu z Las Vegas. Karle, tohle o tom ale moc nesvědčí...

Zemřel Gottův textař

Ve věku 64 let zemřel na následky rakoviny plic hudební textař Michal Bukovič. Proslavil se především jako autor textů k písním Karlů Gotta a Zicha. Mezi jeho nejznámější patří songy Paráda, Tučného Prodavač, Kocábův a Kornův Karel nese asi čaj, nebo Až na vrcholky hor a Malý dům nad skálou Věry Martinové. „Mrzí mne to. Nejvíc si cením jeho Mlčení ve dvou,“ řekl Karel Gott. Bukovič žil v Černošicích u Prahy, kde se spřátelil i s Václavem Horou (†76), otcem Venduly Svobodové.


Karel Gott: Mlčení ve dvou:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.