První rozhovor po porodu! Alena Šeredová: Můj život s miminkem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

První rozhovor po porodu! Alena Šeredová: Můj život s miminkem

Alena Šeredová a Gigi Buffon od konce prosince vychovávají synka Luise Thomase.
Alena Šeredová a Gigi Buffon od konce prosince vychovávají synka Luise Thomase.

TURÍN/PRAHA – Je to už více než měsíc, co se české modelce ALENĚ ŠEREDOVÉ (29) změnil život. V turínské porodnici se 28. prosince 2007 jí a fotbalovému brankáři Juventusu Turín Gigi Buffonovi narodil synek Luis Thomas (3,5 kg, 52 cm). A od té doby.

Je to už více než měsíc, co se české modelce ALENĚ ŠEREDOVÉ (29) změnil život. V turínské porodnici se 28. prosince 2007 jí a fotbalovému brankáři Juventusu Turín Gigi Buffonovi narodil synek Luis Thomas (3,5 kg, 52 cm). A od té doby...

„Všechno je jinak. Hlavně vůbec nevím, co je to spánek. Ale to k tomu patří. Nejsem z těch matek, které by byly naštvané, protože musí vstávat ke svému dítěti,“ prozradila ve svém prvním rozhovoru, který poskytla italskému společenském magazínu Gossip.

V něm barvitě popisuje svoje mateřství. Jak se její život odvíjí od potřeb malého chlapce. Jak ještě nějaký čas potrvá, než se všechno vrátí do starých kolejí. A jak ji to hlavně všechno baví. „Luisovi je teprve pár týdnů. Takže je jasné, že všechno je mnohem složitější. Myslím, že za pár měsíců se všechno vrátí do starých kolejí. Ale teď si musím zvykat. Nakonec mít dítě znamená víc než jen ztratit svoji svobodu,“ vyznala se Šeredová.

Také popsala, jak je mnohem složitější vídat se s přáteli. „Když jsme dřív šli někam na večeři, říkala jsem: ‚uvidíme se v osm.‘ Teď musím říkat: ‚uvidíme se mezi osmou a desátou.‘ Protože nevím, kdy a jak bude (Luis Thomas) vstávat a usínat a co s ním budeme dělat.“

Ještě před několika měsíci Šeredová plánovala, že by se co nejrychleji po porodu chtěla vrátit do práce. Teď je však jasné, že k natáčení dalších dílů telenovely Cesaroni, kterou každý týden vysílá italský Canal 5, se jen tak nevrátí. I když... „Každý potřebuje pracovat. Neznám ženu, která by byla ráda, že je celé dny zavřená doma. Ani já. Ale ještě nechci žádný návrat oznamovat,“ dodala.


Video z přehlídky Aleny Šeredové:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.