Vítězové X Factoru ve světě? »Šamponci« a barbíny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vítězové X Factoru ve světě? »Šamponci« a barbíny!

Shayne Ward (23) - 2. vítěz
Shayne Ward (23) - 2. vítěz  (archiv TV Nova)

Soutěž X Factor pochází z Velké Británie, kde první díl sledovalo rekordních 9,5 milionu diváků. Vymyslel ji populární porotce castingových soutěží Simon Cowell a kromě obrovské sledovanosti může být hrdý i na to, že X Factor už několik let cestuje po světě.

Například Dánsko, Finsko nebo Portugalsko se spolu s Českou republikou teprve chystá na prvního vítěze této nové pěvecké soutěže. A v Holandsku, Belgii nebo na Islandu už X Factor objevili. A vypadá to, že se velmi přibližuje tomu, co je všeobecně považováno za krásu. Vítězky jsou okouzlující dámy a vítězové jsou hezcí, někdy malinko přeslazení, chlapci. Kdo vyhraje u nás? Hezounek, nebo krasavice?

Tihle už X Factor mají!

Velká Británie
Stephen »Steve« Desmond Brookstein (39) - 1. vítěz
Zpíval celý život jazz a soul, nepřicházel tedy do X Factoru jako člověk, který se teprve musí učit. Přesto, kdyby této soutěže nebylo, asi by se nikdy nestal tak slavným.

Velká Británie
Shayne Ward (23) - 2. vítěz
Jeho prvního singlu s názvem »That´s my goal« se za první den na pultech prodalo 313 tisíc kusů. Na konci prosince 2005 byl číslem jedna v hitparádě, udržel se v ní až do června 2006.

Velká Británie
Leona Louise Lewis (22) - 3. vítěz
Během finálového večera X Factor vystoupila se skupinou TAKE THAT a její frontman Gary Barlow o ní prohlásil, že její hlas je absolutně nejlepší ze všech soutěžících, kteří se kdy přihlásili do X Factoru.

Velká Británie
Leon Jackson (19) – 4. vítěz
Loňský vítěz X Factoru je mladý Skot, který je momentálně na výsluní. Snad se mu povede stejně dobře jako jeho předchůdcům, kteří dokázali vítězství využít.


Belgie
Udo Mechels (31)
Udo se snažil prosadit už v pěvecké soutěži Belgický Idol v roce 2003, ale neměl to štěstí. Zkusil to tedy znovu, když Belgie vyhlásila X Factor, a tady byl jednoznačně nejlepší.

Island
Jógvan Hansen (26)
Mladý Islanďan kvůli účasti v X Factoru naprosto změnil image. Z normálního kluka s klasickou uličnickou vizáží se změnil v ulízaného hezounka s účesem, který nosí každý druhý. Důležité ale je, že mu to vyšlo.

Holandsko
Sharon Kipsová (24)
Její první single Heartbreak se vyšplhal na první místo v hitparádě pouhý týden od jeho vydání.


Nedělní Aha! zjistilo: Dříve narození neuspěli
Adam Kotalík, člen poroty na castinzích: Vybereme 20 skvělých zpěváků!
Deset, devět, osm, sedm... Začíná bitva o X Factor!


Zahraniční X Factor - Tak zazpíval 1. vítěz Stephen »Steve« Desmond Brookstein

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.