Vendulo, tohle bude bolet! Pomsta za sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vendulo, tohle bude bolet! Pomsta za sex!

 (Dalibor Puchta)

PRAHA – Dobrá pověst kontroverzní české vdovy Venduly Svobodové (35) klesá níž a níž ke dnu. Válku jí teď vyhlásila i část českého showbyznysu. A to už bohužel odnáší i její nadace Kapka Naděje, která řadu let pomáhá dětem s rakovinou.

Vondráčková, Bartošová, a spol. vrací úder

..

Poté, co vyšla kniha Causa Karel a Vendula, v níž je vláčen bahnem milostný život geniálního skladatele Karla Svobody (†68) a z jejíhož spoluautorství je Vendula všeobecně podezírána, se od Venduly a její nadace odklání stále více celebrit. „Vrazila nám kudlu do zad! Pro ni už ani tón!“ zlobí se zpěvačky Vondráčková, Bartošová a řada dalších. A zpívat pro Kapku naděje se prý zdráhá už i Karel Gott! Ten ale měl včera celý den vypnutý telefon a nemohl se k věci osobně vyjádřit.

„Všichni jsme jí s Kapkou Naděje pomáhali, a ona nám teď bodla kudlu do zad. Nevím, jestli je tak hloupá nebo nevidomá, ale podřezala si pod sebou větev a jméno Kapky zdevalvovala,“ zlobí se Helena Vondráčková. „Vendulin podíl na té knize je evidentní. Takže budoucí spolupráci s Kapkou nevidím, Vendula mě hrozně zklamala. Je to od ní nemorální. Karel si takovéhle vláčení bahnem nezasloužil,“ dodává Vondráčková. Zlobí se i Leona Machálková, Iveta Bartošová, či Jitka Zelenková. Ty všechny jsou v knize označeny za milenky Karla Svobody a ať přímo, či nepřímo spojovány s divokými sexuálními orgiemi v jevanské vile.

Vendula přiznává, že dala autorce knihy rozhovor a sype si popel na hlavu, že byla asi příliš ukecaná, ale zároveň tvrdí, že jinak nemá s knihou nic společného. „Nevěřím jí. Už s ní nechci spolupracovat,“ říká přesto Iveta Bartošová, zatímco Jitka Zelenková ani nemá slov: „Otravuje mě to hrozně moc život.“A co na to hlavní aktérka skandálu Vendula? Na otázku Magazínu MF Dnes, jestli zmíněná knížka nemůže uškodit Kapce naděje, před pár dny jen pokrčila rameny: „Jestli někdo do mé práce motá můj osobní život, budiž.“ Odvrátí se teď i sponzoři se svými naditými peněženkami?

Bohužel to odnesou těžce nemocné děti. A to bolí nejvíc. Asi i Vendulu…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.