Těhotná Vilhelmová: Táňo, co ten alkohol? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Těhotná Vilhelmová: Táňo, co ten alkohol?

Těhulka Tatiana Vilhelmová se na popremiérovém večírku lačně vrhla po první sklenici zlatavého moku, kterou uviděla.
Těhulka Tatiana Vilhelmová se na popremiérovém večírku lačně vrhla po první sklenici zlatavého moku, kterou uviděla. (Aha! – Marek Pátek, IDEAMEDIA)

PRAHA – Ani požehnaný stav herečce Tatianě Vilhelmové (29) nezabránil v tom, aby se lačně nevrhla po první sklenici alkoholu, kterou uviděla! Tatiana, která je ve čtvrtém měsíci těhotenství, se ve středu společně s řadou dalších osobností objevila na premiéře dokumentu Občan Havel, a rozhodně si nehrála na vzornou nastávající maminku!

Premiéra Občana Havla

Hned po projekci totiž do sebe bez rozmýšlení hodila půllitr piva. Pravda, lékaři nevylučují, že občasných pár hltů zlatavého moku může mít na těhotenství příznivý vliv, jen sama Vilhelmová ale ví, jestli to s alkoholem už nepřehání. Na středeční premiéru dokumentárního filmu, který má ambice stát se velkým diváckým hitem, dorazila také Eva Holubová s dětmi. Rozdovádění potomci jí ale nahnali strach, protože je po skončení filmu hledala po celé budově kina. „Neviděli jste mé děti? Chci už jít,“ obracela se na kolemjdoucí herečka, která poté naštěstí rodinu svolala telefonem a mohla z večírku odejít.

Na film Pavla Kouteckého a Miroslava Janka o prvním prezidentovi ČR se přišlo podívat i mnoho Havlových přátel. Dorazil Bořek Šípek s Leonou Machálkovou, někdejší Havlův mluvčí Ladislav Špaček s manželkou, Michael Kocáb, Jan Svěrák, Miroslav Ondříček, Ondřej Trojan nebo Jaroslav Hutka. Havel se kvůli hospitalizaci premiéry neúčastnil. K jeho zdravotnímu stavu včera lékaři uvedli, že je na tom dobře a může se sám rozhodnout, zda půjde domů dnes, a nebo až v sobotu.

Premiéru však neměl včera jen Václav Havel, ale i jeho bratr Ivan. Jeho manželka Dagmar totiž v centru Prahy otevřela restauraci Monarchie, jejíž je majitelkou. Mezi pražskou smetánkou a přáteli z řad šlechty se objevil i ministr zahraničí kníže Karel Schwarzenberg, který se stal kmotrem luxusního restaurantu. Na jídelníčku restaurace dominují vybrané speciality, kterým také odpovídá cena.

1.2.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.