Manžel Čejkové Vít: Pomůžu Primě jako smírčí soudce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Manžel Čejkové Vít: Pomůžu Primě jako smírčí soudce!

Marek Vít vstoupil do sporu mezi Mirkou Čejkovou a Primou až teď. Ne jako útočník, ale jako smírčí soudce.
Marek Vít vstoupil do sporu mezi Mirkou Čejkovou a Primou až teď. Ne jako útočník, ale jako smírčí soudce.

PRAHA (mac) – Marek Vít (36), manžel moderátorky Mirky Čejkové (45), opět promluvil! Exkluzivně pro deník Aha! vysvětlil, jak je to s chystaným soudem s televizí Prima!


Všechno půjde na charitu!

„Smlouva na moderování už je od pátku podepsaná a je naprosto v pořádku. Stále však řešíme vyrovnání Primy vůči mé paní za to, jak ji před rokem kvůli její politické činnosti televize vyhodila z magazínu Extra. Jejich chování tehdy nebylo standardní, teď se vedení televize ale nechce omluvit a hází vinu na bývalé šéfy. Stále se chceme domluvit po dobrém, a nejde nám o peníze, jen o princip. Nebude-li však Prima ochotna dohodnout se do příští středy, je připravená žaloba, kterou je náš právník pan Vávra připraven podat. Nemůžeme prohrát, je to muž, který má vítězné skóre 14:0,“ směje se Marek Vít s tím, že případné odškodné, o jehož výši by rozhodl soud, okamžitě Mirka Čejková věnuje na charitu. „Třeba do Motola, nebo tam, kde bude nejvíce zapotřebí. V každém případě ale veřejně, aby se dalo zkontrolovat, kam peníze putovaly, ujišťuje Vít. Manželce pomáhá proto, že se mu nelíbí, jak s ní televize Prima zachází.


Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.