Gottovi tleskal Mnichov! - První velký koncert po svatbě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gottovi tleskal Mnichov! - První velký koncert po svatbě

Karel Gott okouzlil německé posluchače a tamní fanynky mu odpustily, že se oženil.
Karel Gott okouzlil německé posluchače a tamní fanynky mu odpustily, že se oženil.

PRAHA/MNICHOV (lbp) – Čerstvý ženáč Karel Gott (68) má za sebou první velký koncert po svatbě! V bavorské metropoli Mnichově vystoupil v rámci turné Schlager-Starparade.


Galakoncert hvězd klasických německých šlágrů se konal přímo v olympijské hale, kam dorazily i trochu nazlobené Gottovy fanynky. „Chtěla jsem mu za tu nečekanou svatbu v Las Vegas vyhubovat, ale když jsem ho slyšela zpívat, úplně mě to přešlo,“ řekla deníku Aha! Gottova německá obdivovatelka Kristine s přítelem Janem.

A jak hodnotí koncert sám Mistr? „To byla show, která trvala od dvou odpoledne do deseti hodin do večera a každý jsme dostali půlhodinový blok. Měl jsem mírné obavy, jak mě fanoušci těch, kteří zpívají typické šlágry, přijmou. Když jsem ale vyšel na pódium, bylo to pro ně zpestření. Třeba na Forever Young reagovali skvěle,“ svěřil se nám z Mnichova Gott, který tak dokázal, že je po svatbě ve skvělé formě.


Foto ARD

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.