Režisér Jan Hřebejk: Zavolal na sebe fotografy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Režisér Jan Hřebejk: Zavolal na sebe fotografy

Režisér Jan Hřebejk potřeboval do svého nového filmu natočit scénu s fotografy. Místo komparsistů poprosil profesionály...
Režisér Jan Hřebejk potřeboval do svého nového filmu natočit scénu s fotografy. Místo komparsistů poprosil profesionály...

PRAHA – Režisér Jan Hřebejk (41), který často prohlašuje, že novináře ke svému životu a práci nepotřebuje, včera zavolal o pomoc. Dokonce na sebe »poštval« paparazzi fotografy.


„Potřeboval bych vás do filmu, ať nemusím používat kompars. Potřebuji opravdové fotografy,“ řekl a vytáhl si přímo před kameru houf profesionálů.

V budově Sazky točil včera Jan Hřebejk jednu ze scén do filmu Nestyda, který bude mít premiéru 9. října, a na »place« se objevil třeba hlavní hrdina Jirka Macháček (41) nebo Emília Vášáryová. „Jde o scénu, kdy Emílii, která hraje zpěvačku kalibru Hanky Hegerové nebo Marty Kubišové, její filmový mladší přítel Jirka doprovází z udílení hudebních cen Andělů,“ popisoval filmový záběr. Kliknutím zvětšete„Máme i opravdového Anděla, kterého nám půjčil Matěj Ruppert,“ chlubil se jeden z nejúspěšnějších českých režisérů.

Jiří Macháček na natáčení dorazil s menším zpožděním a ještě se u bezpečnostního rámu rozčiloval, proč musí pořád dokola nechávat rentgenovat svou tašku. Emília Vášáryová po minutě natáčení zase přemýšlela, co s volným časem. „To by mě zajímalo, co mám teď do půl osmé do večera dělat,“ přemýšlela slovenská herečka.


Autor: (kre)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.