Nicol Lenertová bude s fotbalisty v šatně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nicol Lenertová bude s fotbalisty v šatně

Nicol Lenertová, na snímku s Robertem N. (vlevo) a Leošem Petrů ve formaci NewTrio, je jedinou zpěvačkou, která zpívá na raritním sběratelském kompletu CD a DVD Góóól dej... Německo 2006.
Nicol Lenertová, na snímku s Robertem N. (vlevo) a Leošem Petrů ve formaci NewTrio, je jedinou zpěvačkou, která zpívá na raritním sběratelském kompletu CD a DVD Góóól dej... Německo 2006. (pro Aha!: Peter von REICHENBERG)

PRAHA – Bývalá sporťačka z »nováckých« Sportovních novin, dnes zpěvačka na mateřské dovolené, Nicol Lenertová (30) míří na fotbalové mistrovství světa v Německu. A dokonce bude s našimi fotbalisty v šatně!

„Ne ovšem fyzicky. Fotbal budu sledovat v televizi doma s dvouměsíčním synem Jarouškem. S našimi fotbalisty ale budu přímo v jejich šatně prostřednictvím cédéčka a dívídíčka »Góóól dej... Německo 2006«, na kterém máme jako New Trio s Robertem N. a Leošem Petrů fotbalovou písničku a videoklip Ólé, ólé, ólé...“ přiznala deníku Aha! se smíchem Nicol Lenertová.

Bývalá moderátorská hvězda Televizních novin je totiž velkou fotbalovou fanynkou a jedinou zpěvačkou, která je na albu zastoupena. Mimo ni zpívá na disku třeba Michal Tučný píseň Všichni jsou už v Mexiku či Libor Petrů a Robi Havel fotbalové písně To jsou čeští fotbalisté... nebo Dej gól. A nechybí ani legendární hit Zelená je tráva.

DVD pak přináší minisestřih kvalifikace MS 2006, sestřih z vyhlášení Fotbalisty roku 2005, fotogalerii hráčů, anketu s našimi herci a zpěváky s jejich tipy, jak si naši na mistrovství světa povedou, a klip Nicol Lenertové s NewTriem k písni Ólé, ólé, ólé... Sběratelský komplet je k dostání ve všech prodejnách s hudebními nosiči za 180 korun, a jak hlásí hudební vydavatelství DJ World Plus, jeho prodej je natolik velký, že brzy bude všech deset tisíc vydaných kolekcí vyprodáno. A za deset tisíc se u nás uděluje Zlatá deska, takže nejen Nicol Lenertová, ale i ostatní zpěváci se už můžou začít těšit na její udělení. „A to ještě nebyl ani křest,“ přiznal se smíchem Libor Petrů. Křest se uskuteční 1. června v pražském klubu Solidní nejistota.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.