Tereza Kerndlová, vítězka Eurosongu: Ukáže kalhotky Bělehradu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tereza Kerndlová, vítězka Eurosongu: Ukáže kalhotky Bělehradu!

Tereza Kerndlová ukázala celému národu kalhotky a vyhrála.
Tereza Kerndlová ukázala celému národu kalhotky a vyhrála.  (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Bývalá členka dívčí formace Black Milk Tereza Kerndlová (21) umí své nádherné tělo prodat! V sobotním finále soutěže Eurosong na pódiu ukázala dokonce kalhotky, a diváci ji prostřednictvím esemesek bezpečně vybrali pro reprezentaci Česka v květnovém semifinále Eurosongu v Bělehradě.

Bývalá členka dívčí formace Black Milk Tereza Kerndlová (21) umí své nádherné tělo prodat! V sobotním finále soutěže Eurosong na pódiu ukázala dokonce kalhotky, a diváci ji prostřednictvím esemesek bezpečně vybrali pro reprezentaci Česka v květnovém semifinále Eurosongu v Bělehradě.

„Jsem se soutěží docela spokojený, jenom mi vadí, že Tereza ukázala kalhotky, a vyhrála to. Na zpěvu jako by vůbec nezáleželo,“ špitl v kuloárech jeden z poražených konkurentů Kerndlové. A nebyl sám. Dcera zpěváka Ladi Kerndla si totiž na své vystoupení nechala připravit minisukni, na kterou krejčí látkou věru šetřil, a navíc pod sebe na jeviště umístila dva větráky, které pak pomohly odhalovat její sexy spodní kalhotky. A 21 000 došlých esemesek pak připadlo možná i proto na její konto. „Jsem moc šťastná, vůbec nevím, co od semifinále můžu čekat, ale budu se snažit na maximum,“ přiznala štěstím plačící Kerndlová na tiskové konferenci, kde ji doprovázel její přítel.

To Daniel Nekonečný sice nevyhrál, ale byl alespoň rád, že nemusel zaplatit shořelé dekorace. Ty totiž během přímého přenosu podpálila jiskra z jeho ohnivé show, která zvedla oblak dýmu jen pár metrů od generálního ředitele České televize Jiřího Janečka. „Soutěž bylo dobrá, ale naprosto hrozný bylo, jak po tom Nekonečném smrdělo celé studio od spálené pyrotechniky,“ nechal se slyšet ředitel ČT.


Vidoklip Terezy Kerndlové:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.