Karel Svoboda (†68): Seznam jeho milenek se rozrůstá… Měl v posteli i Partyšovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karel Svoboda (†68): Seznam jeho milenek se rozrůstá… Měl v posteli i Partyšovou

Gábina Partyšová
Gábina Partyšová (Aha! – Josef Mašek, Alexandr Malachovský)

PRAHA – Krátce poté, co skandální kniha Causa Karel a Vendula odhalila, že mezi milenky slavného skladatele Karla Svobody (†68) patřily třeba zpěvačky Dáda Patrasová (51), Jitka Zelenková (57) nebo Iveta Bartošová (42), objevují se další jména jeho údajných milenek.

Intimní poměr měl mít Svoboda, od jehož tragické smrti uplyne zítra rok, prý i se zpěvačkou Janou Kratochvílovou (54), či s moderátorkou a zpěvačkou Gábinou Partyšovou (29)!

Partyšová a Kratochvílová měly sexem Svobodu odměnit za to, že jim složil hity. V případě Partyšové šlo o písničku Flash, pro Kratochvílovou pak zkomponoval slavný song Dlouhá bílá žhnoucí kometa. „Historka o tom, jak Jana Kratochvílová měla Karlovi poskytnout orální sex takové kvality, že o tom pak Svoboda dlouho vyprávěl, je v českém showbyznysu docela známá,“ říká jeden z kamarádů zesnulého skladatele.

Partyšová pak údajně měla mít se Svobodou pletky v době, kdy už oficiálně chodila se svým současným manželem Josefem Koktou. „Svoboda Gábině pomáhal prorazit jako zpěvačce. Hodně se tehdy sblížili. Gábina tvrdí, že byli jen přátelé, někteří lidé ale tvrdí, že to došlo mnohem dál,“ přiznává jedna z kolegyň zpěvačky a moderátorky. Sama Partyšová na zvěsti o svém poměru se Svobodou reagovala velmi rozčileně, ale nevyvrátila je. „Vy jste naivní! Opravdu si myslíte, že se vám budu svěřovat se svým intimním životem? To jste na omylu!“ příkře odpověděla. Kratochvílová naopak spekulace rezolutně odmítla. „Věřte, že kdybych s Karlem opravdu něco měla, tak by to věděli všichni, protože to by pro Karla byl takový zážitek, že by se tím veřejně chlubil,“ tvrdí Kratochvílová pobaveně.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.