Bronislav Poloczek (69) - INFARKT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bronislav Poloczek (69) - INFARKT!

Bronislav Poloczek
Bronislav Poloczek (: Archiv)

PRAHA – Bronislava Poloczka (69) trápí srdíčko! Populárního herce, známého ze seriálů Ulice nebo Život na zámku, srdce zradilo krátce po Novém roce. Podle našich informací prodělal Poloczek infarkt a vážná zdravotní indispozice ho donutila zrušit veškeré pracovní závazky až do konce letošní divadelní sezony!

„Ano, je to tak,“ potvrdil deníku Aha! mluvčí Národního divadla Tomáš Staněk. „Upravujeme kvůli dlouhodobé zdravotní indispozici Bronislava Poloczka program divadla. Až do konce sezony jsem stáhli hru Josef a Marie na scéně Divadla Kolowrat, kde má náročnou roli, v dalších hrách ho na neurčito budou alternovat jiní herci. Jak to bude příští sezonu, zatím nevíme. Doufáme, že jeho indispozice pomine, je to populární herec, lidé jej mají rádi,“ dodává Staněk. „Vím, že na tom Broňa již delší dobu není zdravotně nejlépe, držím mu palce. Jenže může si za to trošku i sám, rozčiluje se kvůli maličkostem,“ přiznala deníku Aha! Poloczkova herecká kolegyně z Ulice Jaroslava Obermaierová. Právě z Ulice Poloczek začátkem loňského roku odešel, už tehdy se měly objevit první srdeční potíže.


Znělka Mezinárodního festivalu studentských filmů Písek, v níž si Bronislav Poloczek také zahrál

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.