Vondráčková: Cimický mě zbavil stresu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vondráčková: Cimický mě zbavil stresu!

Životní zpověď Jana Cimického si Helena Vondráčková prolistovala se svou sestrou Zdenou ještě před samotným křtem.
Životní zpověď Jana Cimického si Helena Vondráčková prolistovala se svou sestrou Zdenou ještě před samotným křtem. (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Helena Vondráčková (60) pokřtila knihu svému zachránci. Nestárnoucí zpěvačka se totiž zúčastnila křtu knihy Jana Cimického, který letos slaví šedesátiny. A jak se nechala slyšet, známý doktor a psychiatr jí kdysi pomohl dostat se z mnoha problémů a těžkostí.

Helena Vondráčková (60) pokřtila knihu svému zachránci. Nestárnoucí zpěvačka se totiž zúčastnila křtu knihy Jana Cimického, který letos slaví šedesátiny. A jak se nechala slyšet, známý doktor a psychiatr jí kdysi pomohl dostat se z mnoha problémů a těžkostí.

„Honza mě naučil relaxovat, zbavit se stresu a úzkosti,“ prozradila Vondráčková, kterou na křest knihy Životní zpověď do Paláce Luxor doprovodili její manžel a manažer Martin Michal a sestra Zdena Boudová.

Přední psychiatr osobností ze světa showbyznysu v knížce přibližuje nejen zajímavosti ze svého osobního života, ale i perličky z mnohaleté praxe. Kniha obsahuje též celou řadu zajímavých psychotestů, a proto si její křest nenechali ujít ani Cimického kamarádi Jan Hrušínský, Gabriela Vránová, Ondřej Kepka, Petr Štěpánek a další.


Klip Heleny Vondráčkové:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.