Langmajer trpěl na premiéře: Strašně ho brala záda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Langmajer trpěl na premiéře: Strašně ho brala záda!

Jeho výraz v obličeji však mluvil za vše. Různě se protahoval, aby si alespoň trochu ulevil.
Jeho výraz v obličeji však mluvil za vše. Různě se protahoval, aby si alespoň trochu ulevil. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Neuvěřitelnými bolestmi trpěl herec Jiří Langmajer (41)! Chvíli před slavnostní premiérou filmu Na vlastní nebezpečí se svíjel a křivil obličej – brala ho opět jeho bolavá záda, která si zranil právě při natáčení Renčova snímku. „Zase mě vzala ta záda,“ stěžoval si Langmajer kamarádovi ve středu večer ve Village Cinemas. V jednom momentě dokonce musel pokleknout, aby si trochu ulevil.

- Bohdalová je z nejhoršího venku
- Troška si přivedl mladého »kolouška«

To Jiřina Bohdalová (76) je zřejmě z nejhoršího venku. Polámaná žebra už jsou zcela jistě naprosto v pořádku a zápal plic odezněl. Brilantně totiž vyšla schody a bez jakéhokoli náznaku přemáhání se dokonce usadila do poslední řady v kině, kde ji taky čekalo nemálo schůdků.

A po náročném natáčení v Rumunsku a Bosně si na začátku roku dopřál zasloužený relax v Jižní Americe. Renč ale nechtěl prozradit, kde se tak do bronzova opálil. „Nechci, aby někdo věděl, kde jsem byl,“ reagoval Renč. Deníku Aha! se ale podařilo zjistit, že si užíval v Ekvádoru a na Galapágách.

Na slavnostní premiéře nemohla chybět ani krásná Rumunka Raluca Aprodu, jež ve filmu ztvárnila milenku Langmajera. O sličné brunetě, která začínala jako modelka, si však může nechat český herec jen zdát. Muži totiž herečku nepřitahují. Na premiéru, dle zákulisních informací, dorazila se svou rumunskou přítelkyní a společně taky brzy po projekci odkráčely do hotelu.

Konkurence se asi nebojí režiséři Jan Hřebejk a Zdeněk Troška. Oba totiž usedli do předních řad a sledovali napínavou »river movie«. A zatímco Hřebejka doprovázela jeho manželka, Troška si dovedl mladého »zajíčka«. „Jsme jenom kamarádi, pozval jsem ho sem, mám ho velice rád, ale nic víc v tom není,“ tvrdil mladý muž Petr Konečný, který s Troškou přišel do kina.

Ivanu Chýlkovou doprovázel její syn Jáchym Kraus. A herečka se zařekla, že je s ním v kině naposledy. Asi maminku trochu zlobil. „Naposledy jsem s tebou možná na premiéře, ale rozhodně ne v kině,“ ubezpečil Chýlkovou její syn.

25.1.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.