Tereza Pergnerová: Konečně je rozvedená! Vezme si Chlebečka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tereza Pergnerová: Konečně je rozvedená! Vezme si Chlebečka?

Tereza Pergnerová si konečně může vzít svého nynějšího přítele Jiřího Chlebečka, aby s malým Samuelem vytvořili rodinu.
Tereza Pergnerová si konečně může vzít svého nynějšího přítele Jiřího Chlebečka, aby s malým Samuelem vytvořili rodinu.  (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Tereza Pergnerová (33) je konečně rozvedená. Těhotná moderátorka se však rozhodla tuto informaci zveřejnit až nyní.

Tereza Pergnerová (33) je konečně rozvedená. Těhotná moderátorka se však rozhodla tuto informaci zveřejnit až nyní.

Rozvodové řízení s manželem Daliborem Korejsem (29) proběhlo už koncem minulého roku. S bývalým mužem Tereza pět let nežila a nebyli skoro v kontaktu. Konečně jí nic nebrání v tom, aby si vzala svého přítele Jiřího Chlebečka (37). Pergnerová však tvrdí, že svatbu nechystá! „Jsou důležitější věci. Myslím, že jsme si s Jiřím souzeni. Milujeme se a žádný papír na tom nic nezmění,“ řekla internetovému serveru iDnes.cz Pergnerová. Podle našich informací by však do toho měla praštit ještě před narozením děťátka, které má přijít na svět v březnu. A Tereza samozřejmě zná pohlaví miminka – bude to holčička Natálka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.