Premiéra komedie Nejšťastnější ze tří: Dlouhý pařil, Hrachovcová sprosťačila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Premiéra komedie Nejšťastnější ze tří: Dlouhý pařil, Hrachovcová sprosťačila!

Michal Dlouhý se po premiéře zdržel i na večírku, kde s doutníkem v ruce bavil ostatní.
Michal Dlouhý se po premiéře zdržel i na večírku, kde s doutníkem v ruce bavil ostatní. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – O Michalu Dlouhém (38) je známo, že se na společenských akcí neobjevuje a soukromí si přísně střeží. Tentokrát ale překvapil a na večírku po obnovené premiéře komedie Eugéna Labiche Nejšťastnější ze tří holdoval kvalitnímu moku!

O Michalu Dlouhém (38) je známo, že se na společenských akcí neobjevuje a soukromí si přísně střeží. Tentokrát ale překvapil a na večírku po obnovené premiéře komedie Eugéna Labiche Nejšťastnější ze tří holdoval kvalitnímu moku! S doutníkem v ruce se spokojeně bavil dokonce až do noci! Velké pozornosti se dočkala také Kateřina Hrachovcová-Herčíková (33), která si zahrála pěknou sprosťačku!

Energický Michal na sebe připoutal pozornost i většiny herců, kteří se v jeho přítomnosti rozpovídali o odehrané inscenaci. Dojmy, které si vyměňovali, slyšel snad každý host v komorních prostorách Divadla Palace, kde se premiéra konala. Znamenitý výkon v přisprostlé komedii předvedla také Kateřina Hrachovcová-Herčíková. Do své role se dokonale vžila a jejím úšklebkům, kterých bylo ve hře nepřeberně, se smál kdekdo.

Velkou snahu vyrovnat se Simoně Stašové prokázala také Simona Postlerová, jež Stašovou v obnovené verzi nahradila. „Pro mě bylo důležité, s kým hru dělám. A když jsem viděla kolegy a dozvěděla se jméno pana režiséra (Vladimír Strnisko – pozn. red.), neváhala jsem,“ nechala se slyšet Postlerová. Vedle ní, Michala Dlouhého a Kateřiny Hrachovcové se na pódiu představili i Kamil Halbich, Ivan Řezáč nebo Martin Sitta.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.