Skandální kniha o Karlu Svobodovi: Svobodovou zažalují! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Skandální kniha o Karlu Svobodovi: Svobodovou zažalují!

Vendula se marně pokouší přesvědčit veřejnost, že na skandální publikaci o životě Karla Svobody nespolupracovala.
Vendula se marně pokouší přesvědčit veřejnost, že na skandální publikaci o životě Karla Svobody nespolupracovala.

PRAHA – Vendula Svobodová (35) má průšvih jak hrom! I když se už několik dnů tvrdošíjně odmítá přiznat ke spolupráci na knize Causa Karel a Vendula, i okolí zpěváka Karla Gotta (68) už o ní mluví jako o někom, kdo se na knize podílel.


Vondráčková: Ta knížka zmizí z pultů!

Publikaci, která skandalizuje soukromí jejího zesnulého muže Karla Svobody (†68), možná čeká smutný osud a cesta do spalovny. Knihu totiž napadla Helena Vondráčková (60)!

I přes tvrzení Svobodové, že s knihou nemá nic společného, ji nyní ve zprávě o křtu knížky za její autorku označují i oficiální internetové stránky Gottlandu, muzea zpěváka Karla Gotta.

Nesmrtelný Slavík se přitom včera znovu od knihy, která skandalizuje jeho dlouholetého spolupracovníka a přítele, velmi ostře distancoval.

Kliknutím zvětšete„Pořadatelé toho křtu mě slušně pozvali, já to pozvání také slušně odmítl. Rozčiluje mě ale, jak je ta kniha prezentovaná a spojovaná s mým jménem, i když s tím nemám absolutně nic společného. Nechám ještě prověřit, proč se na stránkách Gottlandu ta informace vůbec vyskytuje,“ zlobí se znovu zneužitý Gott. Stránky Gottlandu však hovoří jasně, píší: Křest Venduly Svobodové. Vědí snad lidé okolo Mistra víc, než Vendula zatím přiznala?

Ta by teď měla odpovědět jasně, pravdivě a bez vytáček na několik zásadních otázek. Jaký deník si odnesla z Jevan po manželově smrti? Nedávno prohlásila, že deník se jmény manželových milenek je v jejím vlastnictví. Ukázky z něj se přitom objevily ve skandální knížce a je nabíledni, odkud je autoři získali. Nešlo ale o jiný deník? Svobodová se totiž nyní zase dušuje, že o žádném takovém deníku svého muže nemá tušení. Tak jak to je? A zásadní otázka nakonec: proč tvrdí, že s knihou nemá nic společného, když je v knize často citovaná (z větší části jde o citáty původní, ne převzaté odjinud!)?

Proti publikaci, kterou už zítra čeká křest v Gott Gallery Restaurant, se nyní rozhořčeně staví i posledně napadená údajná milenka Karla Svobody Helena Vondráčková.

Kliknutím zvětšete„Tu knihu jsem si už prohlédla a musím konstatovat, že se jedná o absolutní blábol. Budeme postupovat právní cestou,“ svěřila se deníku Aha! rozzlobená Vondráčková. Její manžel a manažer Martin Michal ale už dříve naznačil, že spolu s Helenou zvažují i možnosti, jak zastavit prodej knihy.

Kniha ale nepřináší problémy jen ženám, na které ukazuje prstem. Trable zřejmě čekají i samotnou Vendulu Svobodovou. Nyní to začíná vypadat tak, že právě ona pustila veřejnost do tajných zákoutí ložnice své a svého mrtvého manžela, který se už nemůže bránit.

Je-li pravda, že se Svobodová na knize podílela, měla by se připravit nejen na žaloby ze strany lidí, kterých se kniha dotýká, ale především na velmi ostré reakce samotných aktérů.


Autor: DAVID ZÁPAL, PETR MACEK
Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.