Gottova exmilenka Marika: Popřála jsem Karlovi hodně štěstí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Gottova exmilenka Marika: Popřála jsem Karlovi hodně štěstí!

Marika Sörösová s manželem Tomášem Potočkem a svým bývalým přítelem Karlem Gottem na jedné z akcí, kde se během posledních let potkali všichni dohromady.
Marika Sörösová s manželem Tomášem Potočkem a svým bývalým přítelem Karlem Gottem na jedné z akcí, kde se během posledních let potkali všichni dohromady.

KARLÍK – Byla nejblíže tomu, aby si ji zpěvák Karel Gott (68) před lety vzal! Dokonce se prý spolu pokoušeli i o dítě. Jak teď ale Slovenka s maďarskými kořeny Marika Sörösová-Potoček (33) bere fakt, že se Mistr.


KARLÍK – Byla nejblíže tomu, aby si ji zpěvák Karel Gott (68) před lety vzal! Dokonce se prý spolu pokoušeli i o dítě. Jak teď ale Slovenka s maďarskými kořeny Marika Sörösová-Potoček (33) bere fakt, že se Mistr, kterého od sebe nátlakem, aby si ji vzal, a hysterickými scénami odpudila, oženil s Ivanou Macháčkovou-Gottovou (31)?

„Karlovi a Ivance jsem popřála hodně štěstí. To vám musí stačit,“ napsala Marika deníku Aha! Sama je už sedm let vdaná za podnikatele Tomáše Potočka (36) a mají spolu dvě děti – Tomáše Amose (4) a Matouše Atilu (2).

A jak se vlastně Marika má? Pořád žije v Karlíku za Prahou, kde jí »Gotťák« koupil na rozloučenou vilu. „Je mi tady moc dobře a svůj život bych vážně neměnila. Jsem pořád na mateřské a pravidelně taky chodím do kostela,“ napsala nám Marika. Vzpomínky na »božského« Káju, se kterým se rozešli krátce po jeho 60. narozeninách v roce 1999, v ní ale zcela jistě dál přetrvávají.


Autor: (lbp)
Foto ČTK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.