Miss Kateřina Stočesová: Má květinářství pod Karlovým mostem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Miss Kateřina Stočesová: Má květinářství pod Karlovým mostem!

Kateřina Stočesová je nejen žádanou modelkou, ale nyní i podnikatelkou.
Kateřina Stočesová je nejen žádanou modelkou, ale nyní i podnikatelkou.

PRAHA – Misska Kateřina Stočesová (27) se rozhodla, že se bude živit vazbou květin! Už v listopadu měla otevřít malý obchůdek v luxusní lokaci pod pražským Karlovým mostem. Nepovedlo se!


Nyní však konečně svůj květinový krámek otevřela a teď už se může strachovat jen o to, aby měla na nájem! Částky za pronájem nebytových prostor o rozloze 30 m2 se v těchto místech pohybují okolo 40 tisíc korun a výš za měsíc.

„O nájmu bych se raději nebavila,“ svěřila se deníku Aha! Stočesová, která nechtěla přiznat, jak vysokou částku bude platit. „Začátky jsou vždy krušné, to je jasné, navíc teď, kdy už tam není tolik turistů jako před Vánocemi. Ale dřív to prostě nevyšlo. Nejdřív mi odřekla vazačka květin a pak jsem omarodila,“ postěžovala si Kateřina. Ta si je vědoma toho, že do Saského dvora, kde má svůj květinový obchůdek, míří hlavně cizinci a turisté, proto je potřeba pro ně připravit i něco jiného než jen řezané květiny. „Půjde o ruční práce, ale zaměřím se i na uměleckou kovařinu a řezbařinu a zdobení interiérů. Taky tam mám hodně dekorativních předmětů, sušiny a různé ozdoby, právě kvůli turistům,“ pochválila svůj květinový obchod Stočesová, která bude v krámě také sama vázat. „Budu samozřejmě v obchodě taky, ale ne pořád,“ dodala Kateřina.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete


Autor: (kre)
Foto Aha! – Josef Mašek

22.1.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.