Irena Kačírková: Pravda o jejích láskách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Irena Kačírková: Pravda o jejích láskách!

Herecká hvězda 60. a 70. let Irena Kačírková.
Herecká hvězda 60. a 70. let Irena Kačírková. (ČTK)

PRAHA – Šlitr, Rychman, Voska! Tak to je jen malý výčet mužů, se kterými měla poměr úspěšná herečka 60. a 70. let Irena Kačírková (†60)! Hvězda filmů Starci na chmelu nebo Bílá paní, která v roce 1985 podlehla rakovině.

Šlitr, Rychman, Voska! Tak to je jen malý výčet mužů, se kterými měla poměr úspěšná herečka 60. a 70. let Irena Kačírková (†60)! Hvězda filmů Starci na chmelu nebo Bílá paní, která v roce 1985 podlehla rakovině. Pravdu o jejím životě se teď snaží odhalit nová kniha »Irena Kačírková – krásná, ale nešťastná«, kterou napsal novinář Luboš Nečas.

Nová fakta ze života Ireny Kačírkové prozradili její nejbližší. „Maminka čekala nějakou velkou lásku vlastně celý život. Chtěla hluboký vztah, ale vybírala si většinou muže, kteří žili nestálým životem,“ prozrazuje v knize dcera Kristina (55), jediný hereččin potomek. Její maminka se provdala pouze jednou – 5. června 1950 si vzala scenáristu J. A. Novotného (†87). Za dva roky se jim pak narodila právě malá Kristina. O tři roky později se ale manželé rozvedli.

Irena Kačírková pak v dalších letech prožila milenecké vztahy s muzikantem a komikem Jiřím Šlitrem (†55), s režisérem Ladislavem Rychmanem (†84), se svým hereckým kolegou Václavem Voskou (†63) nebo s plastickým chirurgem Jiřím Fahounem. Z tohoto výčtu to vypadalo na svatbu mezi herečkou a Jiřím Šlitrem. Ke sňatku ale nakonec nedošlo, protože Kačírkovou Šlitrovi přebral Ladislav Rychman. I tady se schylovalo ke svatbě. A i v tomto případě všechno padlo. Ještě jeden známý muž se přece jen v životě Kačírkové objevil. Herec Eduard Cupák (†64). Byli ale jen velcí přátelé, protože on miloval muže!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.