Šampion šampionů 2008 Felix Slováček: Mám agresivně cholerickou fenku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šampion šampionů 2008 Felix Slováček: Mám agresivně cholerickou fenku

Felix Slováček raději nechal své psy doma. Vlčice byla moc špinavá a kokršpanělka je pro změnu trochu agresivní. Pózoval s korunou z kostí, kterou pro vítěze udělala Kateřina Stočesová.
Felix Slováček raději nechal své psy doma. Vlčice byla moc špinavá a kokršpanělka je pro změnu trochu agresivní. Pózoval s korunou z kostí, kterou pro vítěze udělala Kateřina Stočesová. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Nejsmutnějším psem na sobotní výstavě Šampion šampionů 2008 byla Majla Miss ČR 1998 Kateřiny Stočesové (27), která paničce nešťastnou náhodou spadla ze stolu.

Nejsmutnějším psem na sobotní výstavě Šampion šampionů 2008 byla Majla Miss ČR 1998 Kateřiny Stočesové (27), která paničce nešťastnou náhodou spadla ze stolu. Nejmenším »ratlíčkem«, hladkosrstým trpasličím jezevčíkem, se pochlubil Karel Štědrý (70) s manželkou Evou. Největší spáč je pes Miss ČR 2003 Lucie Váchové (23). Nejžravějšího tvora má doma zase Eva Aichmajerová (29) a nejagresivnější a cholerická fenka, kokršpanělka Julča, běhá po zahradě Felixe Slováčka (63). Proto ji raději na výstavu ani nevzal, aby někomu neublížila. „Ale ta není moje, je od Dády,“ okamžitě reagoval Felix a dodal: „Já mám svou vlčici Faty, je z policejního chovu.“

Trochu s despektem přistupovala k soutěži Rola Brzobohatá se svým miláčkem, bruselským grifonkem. „Buggy má papíry, ale na soutěže nechodím. Byla jsem jen jednou, kde vyhrál tak hnusný pes, že si myslím, že jsou ti výherci dopředu určení,“ postěžovala si Rola, jejíž pes sice nesmí na výstavy, zato však může do vyhlášeného pražského klubu k.u. „Ale jenom do desíti, pak má večerku,“ usmála se nevlastní dcera Radka Brzobohatého.

Neuvěřitelně hubená přišla na výstavu i loňská druhá Česká vicemiss Bára Kolářová se svým irským setrem Cidem. „Ano, zhubla jsem, a to kvůli tady tomu psovi. Pořád by jenom běhal. Tihle psi to mají v povaze. Pejska jsme dostali jen na jeden den hlídání a najednou nám zůstal. Je to teprve štěně,“ řekla deníku Aha! Kolářová.

Ani jeden VIP psík však nesoutěžil. Pozvané celebrity se spíše přišly svými miláčky pochlubit a hlavně zvolit šampiona Zvěrokruhu, sítě prodejen s chovatelskými potřebami. Stala se jím fenka jorkšírského teriéra, jejíž jméno je Xmas Surprise Stříbrné přání. „Volám na ni buď Mařenko, nebo Meruňko,“ pochlubila se majitelka, paní Alena Bystrianská.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.