Miro Žbirka rozezpíval veterináře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Miro Žbirka rozezpíval veterináře

Miro Žbirka na 8. plese veterinárních lékařů sklidil velký úspěch.
Miro Žbirka na 8. plese veterinárních lékařů sklidil velký úspěch. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Miro Žbirka (55) zazářil na Žofíně. Velkého aplausu se dočkal nejznámější slovenský zpěvák žijící v Praze na 8. plese veterinárních lékařů po tom, co rozezpíval celý sál a jeho písničky si pobroukával skoro každý z přítomných hostů.

Miro Žbirka (55) zazářil na Žofíně. Velkého aplausu se dočkal nejznámější slovenský zpěvák žijící v Praze na 8. plese veterinárních lékařů po tom, co rozezpíval celý sál a jeho písničky si pobroukával skoro každý z přítomných hostů. To zpěváka dojalo natolik, že mu ukáplo i několik slz. „To jsem opravdu nečekal. To je nejhezčí ocenění,“ nechal se slyšet hudebník, který je oblíbený právě pro svou bezkonfliktnost i letargickou hudbu.

Četného potlesku se dočkala také Andrea Kalivodová, kterou mohou její příznivci obdivovat v nadcházejícím čísle pánského magazínu Playboy. Nejmladší česká Carmen zazpívala v Paláci Žofín od G. Bizeta Habaneru a Seguediagilii a od A. Webera Vzpomínky z muzikálu Cats. Program se dále skládal z předtančení Mahuleny Bočanové a Jaroslava Kuneše, Adély Gondíkové a Daniela Šnajdra. Těsně před půlnocí zazpívala také skupina Čechomor. Veterinární lékaři již tradičně podpořili projekt Kociánka. Tentokrát mezi sebou vybrali více než 120 tisíc korun. Na plese letos chyběla Kateřina Hrachovcová-Herčíková s manželem Janem a bývalý přítel Ivety Bartošové Roman Hanke.


Video z vystoupení Mira Žbirky:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.