Hanychová a Jasanovská přebraly! Holky měly upito | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hanychová a Jasanovská přebraly! Holky měly upito

Agáta Hanychová (vlevo) to tentokrát rozjela s Evou Jasanovskou.
Agáta Hanychová (vlevo) to tentokrát rozjela s Evou Jasanovskou. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Večírková královna Agáta Hanychová (22) se opět stala středem pozornosti! Poté, co na jubilejní dvacáté film párty ke snímku Poslední plavky ukázala své sexy tělo v rámci přehlídky plavek firmy Trico-line, rozjela to s modelkou Evou Jasanovskou u baru.

Večírková královna Agáta Hanychová (22) se opět stala středem pozornosti! Poté, co na jubilejní dvacáté film párty ke snímku Poslední plavky ukázala své sexy tělo v rámci přehlídky plavek firmy Trico-line, rozjela to s modelkou Evou Jasanovskou u baru.

Ovíněné holky se rozdováděly tak, že je slyšel každý účastník večírku. Nezachránily to ani lahví s neperlivou vodou, ze které sosaly několika brčky, aby tím zamaskovaly opilost. Zda si do flašky přidaly také něco ostřejšího, je otázkou, jejich nálada každopádně stále vzrůstala.

Ještěže měla Agáta po boku svého přítele Marka Šíšu, který ji ve všech ohledech usměrňuje, protože se pak začala kontrolovat a brzy odešla domů.

Na párty v klubu Daylong v pražském Palladiu se ukázali i Petr Jákl s manželkou Romanou Jákl Vítovou, která je v sedmém měsíci těhotenství.
Nechyběl ani recesista Petr Čtvrtníček, Karel Polášek či Vítek Havliš. Ten také celou párty moderoval.


Agáta si zahrála i v tomto klipu:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.