Sámer - Orgie na tanečním parketu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sámer - Orgie na tanečním parketu!

Mladičká členka skupiny 4 Life Petra Snopová Sámerovi na parketu ráda podlehla.
Mladičká členka skupiny 4 Life Petra Snopová Sámerovi na parketu ráda podlehla. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Na večírku k připravovanému filmu Prachy dělaj člověka to zpěvák Sámer Issa (20) pořádně rozjel! Bodejť by ne, když tam chyběla jeho přítelkyně Agáta Hanychová (20)! Sámer si totiž během divokého tance užíval těsné přítomnosti krásných dívek. A že bylo na co koukat!

Nejdříve mírně podnapilý zpěvák tancoval s exotickou zpěvačkou Nancy, které nedělal doprovod její pěvecký kolega Robert N., jenž ve filmu hraje, ale její stejně exotická kamarádka Ndeshi. A obě se kolem něj vnadně obmotávaly a vzájemné osahávání na intimních partiích nebralo konce. Zpovzdálí celé povedené taneční trio po celou dobu včetně přihlížejících hostů pozorně sledovala nová teenagerská dívčí skupina 4 Life, která se nakonec k Sámerovi taky přidala.

Ten v tom okamžiku na exotické krásky zapomněl a skupinku nadšených dívek ihned roztančil erotickým tanečkem. Ke svým výstupům si podnikavý Sámer vymyslel také vlastní choreografii – strkání hlavy do výstřihu! A neskončilo jen u toho, zvědavý zpěvák strkal hlavu dívkám pod sukně. Ty se vůbec nebránily, právě naopak! Své dívčí zbraně mu nadšené dívky nabízely samy. Když se Sámer po tanci unavil, šel si dát k baru další drink. To se ale jeho tanečnicím nelíbilo a svého favorita si k sobě stáhly. Sámer se se svým harémem vydržel bavit do pozdních nočních hodin. Teď ho čeká náročné usmiřování se svojí žárlivou přítelkyní, dcerou Veroniky Žilkové Agátou.

Opodál divoce pařil herec Roman Skamene, který se pod vlivem alkoholu projížděl na vozítku.

Na večírku nechyběl ani herec Michal Suchánek s Renatou Visnerovou-Prokopovou, která se nedávno vdala za syna hudebníka Michala Prokopa. Herec Jan Kanyza zapíjel s radostí to, že soud rozhodl o tom, že nikdy nebyl estébák. Herečka Anna Šišková po celý večer seděla u vína se svým přítelem, režisérem Jiřím Chlumským.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.