Exmilenka Aichmajerové: Svléká se na Primě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Exmilenka Aichmajerové: Svléká se na Primě!

Řekli byste do sexy moderátorky Martiny Gavriely, že je matkou dvou dětí?
Řekli byste do sexy moderátorky Martiny Gavriely, že je matkou dvou dětí?  (Adolf Zika, www.purebeautymag.cz)

PRAHA – V televizi Prima moderuje bývalá milenka Evy Aichmajerové (29). Jednou z moderátorek nového »primáckého« pořadu Sexy šance se stala modelka Martina Gavriely (29), která byla v minulosti označena za milenku Ajchmajerové.

V televizi Prima moderuje bývalá milenka Evy Aichmajerové (29). Jednou z moderátorek nového »primáckého« pořadu Sexy šance se stala modelka Martina Gavriely (29), která byla v minulosti označena za milenku Ajchmajerové. „S Evou jsme kamarádky, ale milenky jsme nebyly, nejsme a ani nebudeme. Nejsem lesba. Je ale pravda, že jsme s Evou bydlely. Ona se tehdy rozešla se svým klukem a na nějaký čas se ke mě nastěhovala,“ vysvětluje Gavriely. Přitom ještě před třemi lety v tisku přiznala: „Milování s Evou bylo super!“

„Prožívaly jsme krásné holčičí mazlení a něžné milování. Evu jsem si k sobě nastěhovala hned ten den, co jsme se seznámily a asi po týdnu jsme se poprvé milovaly. Přišly jsme domů z nějakého mejdanu, měly v sobě pár skleniček vína a obě jsme to chtěly zkusit,“ vyprávěla Martina před třemi lety. „To je tak dávno, že se k tomu už nevracím,“ řekla deníku Aha! Eva Aichmajerová s tím, že stále má Gavriely telefonní číslo uložené v mobilu jako »Miláček Martina«.

Gavriely po románku s Aichmajerovou chodila například s hokejistou Radkem Dudou. „Původně jsem se jmenovala Patáčová, jméno Gavriely jsem vyvdala. Takže v současné době jsem vdaná, ale s manželem nežiju,“ dodává Martina. S manželem Izraelcem má dokonce dvě děti – pětiletého Antonia a šestiletou Jessicu, která chodí do první třídy. Vedle Sexy šance má sexy blondýnka spoustu dalších aktivit. „Teď jsem s dětmi doma, k tomu občas dělám modelku a navíc pracuju i v reklamní agentuře, takže toho mám opravdu dost,“ vypočítává.

Své zkušenosti se Sexy šancí zatím hodnotí kladně. „Myslím, že se to každým dílem lepší. Každopádně je to nejtěžší pořad, jaký jsem mohla dostat. Taková Borhyová je v Televizních novinách dvacet minut a je tam oblečená, tohle trvá padesát minut a ještě tam člověk musí pobíhat polonahý,“ říká vnadná blondýnka. Třeba jednou Martina Lucii Borhyovou v Televizních novinách nahradí. A pro změnu si vyzkouší, jaké to je být před kamerou oblečená.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.