Ředitele zkoušel Šmucler | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ředitele zkoušel Šmucler

Roman Šmucler (vpravo) vyzkoušel v křesle Milionáře i výkonného ředitele televize Prima Petra Chajdu.
Roman Šmucler (vpravo) vyzkoušel v křesle Milionáře i výkonného ředitele televize Prima Petra Chajdu. (TV Prima)

PRAHA – Nový soutěžní pořad televize Prima Milionář moderovaný Romanem Šmuclerem má dnes za sebou svůj první natáčecí den. Do horkých křesel usedli soutěžící, kteří bojovali o milionové částky.

Nový soutěžní pořad televize Prima Milionář moderovaný Romanem Šmuclerem má dnes za sebou svůj první natáčecí den. Do horkých křesel usedli soutěžící, kteří bojovali o milionové částky. Na moderátorovi soutěže bylo vidět, že se na návrat před objektivy kamer opravdu těšil.

„Máme za sebou první díl – a už v něm došlo k několika velkým překvapením. Ukázalo se, že tato hra je spíše o nervech než o znalostech,“ řekl po natáčení Šmucler. Jak se asi v horkém křesle soutěžící cítí, si vyzkoušel také výkonný ředitel televize Prima Petr Chajda, který se přišel na první natáčení podívat.

Této příležitosti využil Roman Šmucler a o přestávce neváhal do horkého křesla pozvat i ředitele televize. „Dostal jsem od Romana pár otázek a naštěstí jsem prošel,“ smál se Chajda. „Kdybych ale byl v opravdové soutěži, nevím, jestli bych si na správné odpovědi vzpomněl. Pan Šmucler dokáže člověka znejistit, i když si je svou odpovědí ze začátku stoprocentně jistý. Soutěžícím vůbec nezávidím, diváci se naopak mají na co těšit,“ dodal.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.