Kateřina Kristelová: Svatba nebude! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kateřina Kristelová: Svatba nebude!

Kateřina Kristelová se svým přítelem Lukášem Filipem.
Kateřina Kristelová se svým přítelem Lukášem Filipem.

PRAHA – Moderátorka Kateřina Kristelová (28) s přítelem Lukášem Filipem svou svatbu nejspíš odloží! Filip, který nyní jako hokejista působí v jednom z francouzských klubů, totiž dostal nabídku na prodloužení smlouvy.


A protože za hokej dostane ve Francii mnohem větší peníze, než které by si vydělal v Česku, nejspíš si v zemi galského kohouta ještě chvilku pobude.

Protěžovaná blonďatá krasavice má nyní plné ruce práce s moderováním Eurosongu a soutěže Souboj hitů a také přemýšlí, co bude s jejich svatbou, která se plánovala už na květen. „Lukáš měl skončit ve Francii letos na jaře, ale teď dostal nabídku na prodloužení smlouvy. A protože já se do Francie stěhovat nechci, řešíme, jestli má svatba smysl. Po čtyři roky bychom se totiž viděli jen na skok, když bychom měli oba volno,“ smutní Kristelová, která si prý rozhodně nehodlá kolem pasu uvázat zástěru a hrát si na ženu v domácnosti. „Taková rozhodně nejsem, moderování mě baví stejně jako Lukáše jeho hokej. A rozhodně nechci být vyživovaná přítelem a ukousávat se ve Francii nudou,“ dodává Kristelová. Svatba se tak nejspíš odloží na neurčito!


Autor: (vt)
Foto Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.