Uršula Kluková: Místo jejího smíchu... Slzy a smutek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Uršula Kluková: Místo jejího smíchu... Slzy a smutek!

Uršula Kluková
Uršula Kluková (Dalibor Puchta)

PRAHA – Humorista a hudebník František Ringo Čech (64) rozpoutal válku ve svém divadelním souboru! Výsledek? Principál »Ringo« po třinácti letech vyrazil svou letitou kamarádku Uršulu Klukovou (64) a kmenového herce Michala Gulyáše (41)!

Humorista a hudebník František Ringo Čech (64) rozpoutal válku ve svém divadelním souboru! Výsledek? Principál »Ringo« po třinácti letech vyrazil svou letitou kamarádku Uršulu Klukovou (64) a kmenového herce Michala Gulyáše (41)! „Mrzí mě to hlavně kvůli Uršule, že se k ní takhle hnusně zachoval. Je to smutné. Bohužel, Ringo už je jen stínem své minulosti,“ potvrdil rozklad souboru Gulyáš. A Uršula? Ta se k věci raději ani nechce vyjadřovat!

Podle informací deníku Aha! František Ringo Čech, jehož divadlo má na repertoáru zejména legendární Dívčí válku a v minulosti byly jeho členy i Kateřina Kornová nebo Alena Šeredová, po vnitřních rozporech rozpustil svůj soubor. „De facto z něj ale vyhodil jen »problémové« herce Klukovou a Gulyáše. S těmi, kteří ho odprosili nebo ve sporech stáli na jeho straně, spolupracuje dál,“ prozradil deníku Aha! Čechův známý. Problém prý nastal ve chvíli, kdy Kluková, Gulyáš a »poldovský« Jaroslav Sypal začali hrát i v Divadle Pavla Trávníčka v Čachtické paní. Stačila jedna kolize termínu, kdy Uršula potřebovala u Čecha alternaci, a už letěla!

„Nerada bych o tom mluvila,“ řekla deníku Aha! Kluková, zastal se jí však Michal Gulyáš. „Ringo je výborný obchodník, ale lidé jsou pro něj jen nástroj. Lůza, se kterou zachází velmi arogantně,“ říká herec, který u Ringa v souboru strávil pět let.

„Dal jsem jim vybrat, jestli chtějí hrát v konkurenční Čachtické paní, nebo v mé Dívčí válce, protože termíny těch her se křížily. Oni si vybrali Čachtickou paní, což je představení, které se nejen podle divadelních kritiků moc nepovedlo, a tak opustili soubor. Už mám za ně ale skvělou náhradu. Kazi bude hrát černoška Nancy z VyVolených a Šárku bude hrát Šárka Vaňková. Bivoje pak slavná Kalamity Jane,“ řekl deníku Aha! Ringo Čech.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.