Dcery Kateřiny Hamrové: Tati, polib si... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dcery Kateřiny Hamrové: Tati, polib si...

„To gesto je vzkaz pro tatínka! On už bude vědět, jak si ho přebrat,“ smála se Hamrová, když její dcery ukazovaly »fakáče«.
„To gesto je vzkaz pro tatínka! On už bude vědět, jak si ho přebrat,“ smála se Hamrová, když její dcery ukazovaly »fakáče«.

PRAHA – Ředitelka Miss Junior a »hloupá blondýna« od Krause Kateřina Hamrová (40) proslula jako žena, která ve čtyřiceti ukázala národu téměř vše. A veřejnost ji buď miluje, nebo nenávidí.


Rozvodová válka

Nyní se rozvádí a usiluje o svěření dcer do péče.
Ani v této ošemetné situaci, kdy protistrana hlídá každý její krok, se nebojí a nafotila ve studiu Kellyana šokující fotky s dcerami. Ty na nich svému tátovi ukazují »fakáče«!

„Nepiju, nedroguju, pracuju ostošest, abych uživila sebe a dcery. Jsem dobrou matkou a velmi mne potěšilo, když jsem ve škole slyšela jen samou chválu na prospěch dcer! Výmysly manžela, který využívá současného trendu svěřování dětí do péče otců, prostě nepovažuje můj právník ani já za argumenty. Jsem stále ta, kdo vydělává víc, můžu jim umožnit životní styl, který by s ním zdaleka neměly. A volný čas podřizuji výhradně jim. Zrušila jsem i všechny chůvy,“ prozradila deníku Aha! kontroverzní Hamrová, která se právě rozvádí s režisérem Jiřím Pokorným, který dělá manažera Tomáši Savkovi.

„Když mě oslovila Eva Javůrková, neváhala jsem. Jde o fotku pro výstavu netradičních nevěst, která je zařazena do charitativního projektu pro opuštěné děti. To se prostě nedalo odmítnout. Ostatně vdávat se určitě chci. Chci, aby měly holčičky dobré zázemí,“ tvrdí Hamrová.


Autor: (gra)
Foto Kellyana

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.