Andrea Verešová: Chlapi se mě bojí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Andrea Verešová: Chlapi se mě bojí!

Andrea začala jako modelka, dnes kromě modelingu i studuje. A motá mužům hlavy...
Andrea začala jako modelka, dnes kromě modelingu i studuje. A motá mužům hlavy...

To je ta od Jágra! Když tuhle větu řeknete o slovenské modelce Andree Verešové (25), není úplně nadšená. „S Jardou jsem prožila šest let. On je legenda, takže je jasné, že nás stále spojují. I když by bylo hezké jednou slyšet: To je ten od Verešové,“ říká. Jak to tahle sexy tmavovláska vlastně s těmi muži má?

● O čem si telefonuje s Jágrem?
● Má milence mezi fotografy?
● A skutečně jí muži kupují byty?

Jste krásná ženská. Stále se ale neví, jestli s někým chodíte…
Už zase? (rozesměje se)

A máte tedy někoho?
Podívejte se, mám pocit, že soukromí by si měl každý chránit, a známé osobnosti obzvlášť. Vážně to nebudu komentovat.

V poslední době jste byla spojována s chorvatským podnikatelem Danilem, který vám prý pomohl s koupí bytu v pražském Motole za osm milionů korun. Co je na tom pravdy?
To je úplný nesmysl! (zamračí se) V novinách se napíše ledacos, už jsem si na to zvykla. Je pravda, že jsem si koupila nový velký byt podle svých představ. Je kousek za Prahou a určitě nestál osm milionů.

A váš vztah s Danilem?
Byl čistě pracovní. Jeho prohlášení o tom, že spolu něco máme, byly jen smyšlenky.

A co údajný románek s fotografem Romanem Slukou, se kterým jste fotila kalendář na Kubě?
Zase vedle… (směje se) Roman je obrovský profesionál, a já si ho za to nesmírně vážím. Vždycky mezi námi byl jenom čistě pracovní vztah. A myslím, že Roman to vnímá úplně stejně.

O vztazích mezi modelkami a fotografy by se ale daly vyprávět romány. Zažila jste někdy, že by vám někdo z fotografů dělal nemístné návrhy?
Nevzpomínám si, že by si někdo dovolil něco, co bych považovala za neslušné nebo nevhodné. Mám pocit, že muži mají přede mnou docela respekt.

Neškodí vám u mužů to, že jste pro většinu lidí tady »ta od Jágra«?
To myslím, že ne. S Jardou jsem prožila šest let. On je v této zemi legenda, a tak je pochopitelné, že nás spolu stále spojují. I když by bylo hezké a veselé jednou slyšet: „To je ten od Verešové!“ (směje se)

Jaký máte s Jaromírem dnes vztah? Jste v kontaktu?
Už jsme jen kamarádi a občas si zavoláme.

Čím vás dokáže muž okouzlit?
Mám ráda galantní a pozorné muže. Velké plus je také smysl pro humor, neboť každý se rád směje a já nejsem výjimkou.

A čím vás naopak odradí?
Hrubostí a neomaleností.

Točí se kolem vás samí vlivní a bohatí muži. Umíte si představit, že byste se zamilovala třeba do obyčejného instalatéra?
Kdyby byl hodný, měl mě rád a pomáhal mi s domácností, na kterou nemám čas, proč ne? (směje se)

Myslíte si, že je pro ženu výhoda být krásná a přitažlivá?
Určitě to může být v některých situacích výhodou. Jenže to samozřejmě přitahuje i pozornost okolí a lidí, se kterými by se ta žena třeba nechtěla ani poznat.

Narážíte asi na to, jak vás před časem někdo napadl přímo ve vašem domě. Jak to vlastně dopadlo?
Nerada na to vzpomínám, bylo to velmi nepříjemné. Stále se to ještě vyšetřuje. Ten muž mě sledoval, šel za mnou do domu a díky mému skvělému sousedovi se mi nic vážnějšího nestalo. Stejně to je paradox. Od patnácti let jezdím sama po celém světě bez sebemenšího problému, a pak se mi něco takového stane před vlastním bytem. Takže hlavně pro klid své rodiny využívám v současné době služeb osobního strážce.

Problémy zjevně přitahujete. Ve vězení ve Valdicích jeden z vězňů tvrdí, že je váš bratranec…
Sice se jmenuje Vereš, ale to je asi tak jediná věc, kterou máme společnou. Jestli mu to pomohlo k lepšímu životu za mřížemi, tak mu těch patnáct minut slávy přeju. Já se tomu už jenom směju, nemám čas se víc takovými věcmi zabývat. Jsem pořád v jednom kole – práce, škola…

Jak se vám to daří skloubit?
Velice obtížně! Nezbývá mi nic jiného než vozit učení pořád sebou a číst, kde se dá. V letadle, v pauzách mezi focením, prostě kdykoli to jde. Už tři čtvrtě roku píšu diplomku a mám ještě něco přes rok na řádné ukončení studia. Dělám, co můžu, abych termín dodržela, nechci žádné výjimky!

Co vás v nejbližší době čeká, pokud jde o modeling?
Je toho spousta. Minulý týden jsem se vrátila z Londýna, kde jsem fotila reklamní kampaň pro Tigi. S touto značkou spolupracuji už tři roky a je to pořád skvělá spolupráce. Teď mě v první řadě čeká charitativní přehlídka na pomoc dětskému domovu v Ústí nad Labem, a pak focení katalogu s novou kolekcí značky Diesel.

Neměla jste někdy chuť s modelingem praštit?
Když se tak zamyslím, tak doopravdy nikdy. Jsou dny, kdy jsem k smrti unavená a mám všeho dost. Z toho se ale nakonec vyspím, a zas do toho jdu s chutí.

Jak se rozhodnete po skončení studia? Dojde na lámání chleba – modeling, nebo práva?
Dokud budou pracovní příležitosti a nabídky, tak se chci modelingu věnovat i nadále. Nechci to ještě zabalit a pověsit na hřebík. Ale chci se k tomu samozřejmě věnovat i právu. Pro život i práci se zkrátka hodí vědět, co se může a co už je trestné. (směje se)

Autoři: Tomáš ZAPLETAL, Lenka DOSTÁLOVÁ

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.