Ženatý Gott - Zaplatil si doma ochranku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ženatý Gott - Zaplatil si doma ochranku!

Po návratu z veselky bude na Gottovy čekat ochranka, který by je měla hlídat asi celý měsíc.
Po návratu z veselky bude na Gottovy čekat ochranka, který by je měla hlídat asi celý měsíc. (Bison & Rose)

PRAHA – A je to tady! Novomanželský pár Karel (68) a Ivana (31) Gottovi asi dostal strach z Mistrových rozvášněných fanynek a objednal si bodyguardy. Ty zpěvák v posledních letech využíval jen výjimečně. „Dostali jsme žádost, zda bychom zabezpečili první dny po návratu rodiny do České republiky,“ prozradil deníku Aha! jeden ze zaměstnanců prestižní české agentury, která zajišťuje ochranu osob a majetků.

„Naše práce by měla trvat maximálně jeden měsíc,“ dodává.

Gott si zkrátka uvědomuje, jak moc asi tisíce svých fanynek tajným sňatkem v Las Vegas ranil. Stejně tak si je vědom, jak velký mediální zájem tímto krokem vyvolal. Z taktických důvodů objednávku bodyguardů nechce Mistr komentovat. Už teď se dá ale čekat, že ochranka zajistí bezpečnost Gottovy rodiny po příletu na Ruzyň, během focení novinářů, kteří budou na letišti zcela jistě přítomni, i odjezd do zpěvákovy vily v ulici Nad Bertramkou v Praze 5. Tu budou pravděpodobně v prvních dnech po příletu Gottových z Las Vegas i hlídat.

Karel Gott využíval bodyguardy hlavně v 70. a 80. letech minulého století. Po revoluci pak spoléhal jen sám na sebe. Ochranka se doteď starala o Mistrovu bezpečnost jen na větších koncertech a autogramiádách. V těchto případech o ni většinou sám požádal.

Svatební noc byla dlouhá

LAS VEGAS – Deníku Aha! se podařilo zjistit, jak vypadala svatební noc Karla Gotta (68). Mistr i s manželkou Ivanou (31) šli hodně pozdě spát. Nasvědčuje tomu SMS zpráva, kterou nestárnoucí zpěvák v 9.53 hodin našeho času zaslal v úterý dopoledne celoplošnému rádiu Frekvence 1, kde potvrzoval informaci z deníku Aha!, že skutečně čekají další dítě. „Je to pravda, ale nechci k tomu nic víc dodávat. Díky za zájem, Karel,“ stálo ve zprávě.

V Las Vegas bylo v tu chvíli o osm hodin méně, tedy před druhou hodinou ranní. Karel s Ivanou už měli dávno po svatbě, o které v Česku skoro nikdo nevěděl. Věnovali se jen sami sobě, v klidu, tisíce kilometrů od domova, kde se pomalu schylovalo k šoku roku.

„Nevím, kde přesně jsou,“ mlžil v úterý přes den Gottův řidič Olda Havránek. Do svatebního dne byl tajemný i sám Gott. „Jsme v Los Angeles – jsme v Las Vegas,“ hrál si s novináři. A pak to prasklo. V úterý v 15.46 hodin českého času zpěvák přes ČTK oznámil, že se s Ivanou vzali. Od té doby už se Gottovi stěží někdo dovolal. Mistrův telefon nerada krátce po oznámení sňatku zvedla sama Ivana se slovy: „Zase zvoní…“ A pak ho vypnula. Stejně tak i svůj přístroj, který pomalu začínaly zahlcovat gratulační SMS. V Las Vegas bylo v tu dobu krátce před osmou hodinou ranní. Slavný pár od té doby nespal. Moc dobře věděl, co se za oceánem děje a tak byl ve střehu…

Co říkali a psali za hranicemi?

PRAHA – Svatbě Karla Gotta (68) se věnovaly i německé televizní stanice! ZDF a RTL o ní hned v úterý informovaly ve společenských magazínech i v hlavních zprávách. Nejvíce se pak na Gottův sňatek zaměřili ve zpravodajství televize MDR, která často Mistra obsazuje do svých hudebních pořadů.

Informaci o Gottově svatbě vysílala ve Spolkové republice také rádia, která hrají typické německé šlágry. Německé fanynky »božského Káji« se už teď těší na zpěvákův koncert v Mnichově, kde 27. ledna vystoupí v rámci Schlagerstarparade. A prý mu tam jeho nečekanou svatbu pěkně sečtou! A kdo další o veselce roku ještě informoval?

  • Polsko, Wiadomości
    Podle českého deníku Aha! bude 68letý Karel Gott, hvězda československého hudebního nebe, známá hitem »Lady Carneval«, opět otcem. Svou dlouholetou přítelkyni 31letou Ivanu Macháčkovou, která je ve 4. měsíci těhotenství, si vzal v pondělí v americkém Las Vegas.
  • Německo, Südwestaktiv.de
    Česká legenda Karel Gott bude počtvrté otcem a vzal si svou přítelkyni Ivanu Macháčkovou (31).
  • Německo, Netzeitung.de
    Karel Gott překvapil svatbou. Karel se vzdal svého statutu »věčně starý mládenec«. … Ivana, která chce nosit jméno Gottová, řekla: „Jsem šťastná, že budeme pravá rodina…“.
  • Německo, szonline.de
    Věčně starý mládenec našel cestu do rodinného přístavu.
  • Rakousko, Standard.at
    Věčně starý mládenec se oženil.
  • Německo, n-tv.de
    Má Bůh ženu? (Gott v němčině znamená Bůh – pozn.) Ano, od pondělka!
  • Německo, Bild.de
    Ten muž umí velmi dobře zacházet s včelkami a kytkami. Karel Gott (Včelka Mája), se po čtvrté stane otcem.
  • Rusko, Komsomolskaja pravda
    Mnohonásobný laureát ceny »Zlatý slavík«, populární pěvec Karel Gott konečně ukončil svobodný život. V 68 letech si vzal svou dlouholetou přítelkyni Ivanu Macháčkovou, která je o 36 let mladší. Karel a Ivana se vzali v USA v Las Vegas a domů do Prahy se vrátí příští týden. „Jsem nekonečně šťastná, že se z nás nakonec stala rodina,“ řekla Ivana Gottová.
  • Rusko, Novosti
    Karel Gott (68), znamenitý český pěvec, který v 70. letech měl ohromný úspěch i v Sovětském svazu, si vzal blonďatou krasavici Ivanu Macháčkovou (31) během utajeného svatebního obřadu v americkém Las Vegas. Karel a Ivana spolu žijí už několik let a mají rok a půl starou dcerku Charlotte. Další dítě je na cestě.
Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.